Inici » Notícies » Cultura

Presenten els Cursos d’Estiu 2017 de la Seu Universitària La Marina de Benissa

26 de maig de 2017 No hi ha comentaris
Presentació dels Cursos d'Estiu 2017 de la Seu Universitària La Marina

Presentació dels Cursos d’Estiu 2017 de la Seu Universitària La Marina

La Seu Universitària i l’Ajuntament de Benissa han presentat l’oferta de cursos d’estiu que la Universitat d’Alacant (UA) ofereix per a la seu de Benissa. Una presentació a la qual han assistit Manuel Juan, regidor d’Educació, Eva Valero, directora del Secretariat de Seus Universitàries, Concha Bru, coordinadora de la Seu Universitària de la Marina i dos directors de dos dels cursos, Mª José Valero i José Ramón Belda.

Enguany s’ha organitzat una programació que es desenvoluparà del 3 al 21 de juliol, amb quatre cursos relacionats amb l’àmbit educatiu i amb temàtiques d’actualitat com el multilingüisme, la igualtat i la diversitat sexual o l’autoaprenentatge.

Manuel Juan ha expressat la seua intenció d’augmentar les relacions educatives i socials amb la Seu Universitària situada a Benissa, destacant la “interconnexió que hi haurà amb aquests cursos i la pròxima i intensa programació cultural que l’Ajuntament oferirà als mesos d’estiu”, que es presentarà en breu.

Per la seua banda, Eva Valero ha manifestat que “des de la UA s’està apostant per un caràcter professionalitzant als cursos”, mentre que Concha Bru ha avançat que “comença a haver overbooking en alguns d’aquests cursos”.

“Orientador d’aprenentatge i assessor en educació”, “Multilingüisme i AICLE”, “Igualtat en contextes educatius” i “L’autoaprenentatge com a recurs per al professorat de valencià (I)” són els quatre cursos que s’ofereixen en aquest estiu, en els quals s’espera la participació d’alumnes de la UA, professors, i de tota aquella persona amb inquietuds en alguna de les temàtiques oferides.

Per a més informació i inscripcions es facilita el link web.ua.es/estiu, per email en seu.benissa@ua.es, cridant al 965 733 562 o directament a la Seu de Benissa, en C/ Puríssima 57/59.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/