Inici » Notícies » Cultura

Presenten el llibre de Jordi Valor “Històries de muntanya i de vora mar”

25 de Febrer de 2009 No hi ha comentaris

Aquest divendres, 27 de febrer, es presenta el llibre “Històries de muntanya i de vora mar”, del mestre Jordi Valor i Serra, editat per SCA Ediciones, amb el patrocini de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa, l’Ajuntament d’Alcoi, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Biblioteca Valenciana.

El motiu de la seua edició és el I Centenari del naixement del mestre alcoià, que es va establir a Benissa l’any 1940. La seua estada, que va durar dihuit anys, va ser un període fructífer pel que concerneix la seua obra i pel que fa la seua vida personal. A Benissa va tindre dues filles, i va deixar un record molt grat en molts benissers que encara hui el recorden.

L’acte ha estat organitzat per la Regidoria de Cultura, per al divendres 27 de febrer a les 20.00, en la sala d’actes de la Seu Universitària de la Marina, i comptarà amb la presència del Director de l’Arxiu Municipal d’Alcoi i de la Xarxa de Biblioteques, Josep Lluis Santonja, l’escriptor i gendre de Jordi Valor, Eugeni Sempere Reig, i el lingüista revisor de l’obra de l’autor, Vicent Cabanes Fitor així com el cronista oficial de Benissa, Joan Josep Cardona que va ser un dels molts alumnes que va tindre el mestre Jordi Valor a Benissa.

El regidor de Cultura, Xavi Tro, ha destacat la importància de recordar totes a aquelles persones que van deixar una important petjada en el món cultural i educatiu a Benissa, sobretot en els difícils anys en què ho va fer el mestre alcoià.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/