Inici » Notícies » Cultura

Poesia i teatre, activitats destacades d’aquest cap de setmana

16 de desembre de 2010 No hi ha comentaris

Des de la Regidoria de Consum, mitjançant l’OMIC, s’ha programat un taller de “Consum Responsable” per al 16 de desembre a les 18.30h al Centre Social Bèrnia.

L’objectiu del taller, dirigit a les mestresses i els jubilats del municipi, és precisament aportar dades i arguments per a estalviar en el consum o tindre criteris sostenibles a l’hora de realitzar eleccions de compra.

Tot això aportarà als consumidors un gran poder sobre l’oferta i la demanda. Enfront d’una opció “insostenible” mediambientalment, sol haver-hi una alternativa ecològica i respectuosa amb el medi ambient i els drets humans. En molts casos la diferència entre una elecció o una altra és la falta d’informació. Per aquest motiu, aquest taller s’ha orientat a aquests dos sectors de la població, que són més vulnerables, i aprofitant la proximitat de les dates nadalenques, on augmenta el consum, i puguen exercir així un consum responsable i sostenible.

Miguel Hernandez

Miguel Hernandez

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa ha preparat un seguit d’activitats teatrals i poètiques per a aquest cap de setmana previ a les festes nadalenques, totes elles amb entrada gratuïta.

El divendres 17 de desembre tindrà lloc, a les 20.00, a la Sala d’Actes de la Seu Universitària, un recital poètic i musical d’homenatge a Miguel Hernández amb motiu del centenari del seu naixement. Es tracta d’un senzill acte titulat “En el fondo del hombre”, de la mà dels poetes Annabel Villar, Julio Pavanetti i Christopher North, tots ells pertanyents al Liceo Poético de Benidorm, els quals interpretaran diverses poesies d’Hernández, i altres textos propis en castellà i anglés. Aquesta activitat ha sigut organitzada junt amb la Seu Universitària de la Marina.

Finalment, el diumenge dia 19, també al Saló d’Actes del Centre Cultural, i com ja és habitual a les 12.00, tindrà lloc l’última de les representacions teatrals infantils d’aquest any 2010. “Sopa de Mags”, de la companyia de teatre La Troupé Malabó, ha sigut l’obra programada per a aquesta ocasió.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/