Inici » Notícies » Cultura

Organitzen el taller “Tallar i Pegar” dins del programa d’activitats de “3 al centre”

21 de juny de 2012 No hi ha comentaris
El taller "Tallar i Pegar"

El taller “Tallar i Pegar”

Continuen les activitats programades amb motiu de l’exposició “Tres al Centre” en el Centre d’Art Taller d’Ivars. Ahir dimecres va tindre lloc el taller per a xiquets i xiquetes “Tallar i Pegar” en el qual, sota la direcció de l’artista Antonio Cuesta, els i les participants van poder gaudir retallant, pegant i acolorint les seues pròpies composicions.

Aquests tallers han estat possibles gràcies a la col·laboració de la Regidoria de Cultura. Els treballs realitzats, d’una creativitat desbordant, així com els que es van realitzar la setmana passada en el taller dirigit per Teresa Iborra de “Mandales”, estan exposats a la sala.

Hui dijous està prevista la projecció del documental “Alfabet Tàpies” en el qual es podrà conèixer a fons aquest gran artista mediterrani i demà divendres José Antonio Cuesta impartirà una xerrada sobre “Collage i mixta, L’art de Tallar i Pegar” les dues a les 20.00 a la mateixa sala d’exposicions.

La mostra romandrà oberta finsel 6 de juliol, dia en el qual es farà una xicoteta festa de cloenda a les 20.00, amb l’actuació de l’artista Carmelo Brucita a les 21.30 i que posarà el punt final a l’exposició amb la seua video-performance “Versus”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/