Inici » Notícies » Cultura

Núria Ivars Bertomeu, nova presidenta de la Societat Lírica i Musical de Benissa

22 de maig de 2018 No hi ha comentaris
Núria Ivars Bertomeu

Núria Ivars Bertomeu

El passat 13 d’abril de 2018, la Societat Lírica i Musical de Benissa va triar en assemblea les persones encarregades de dirigir el col·lectiu musical durant els pròxims anys.

Aquesta etapa que enceta la nova directiva està encapçalada per Núria Ivars Bertomeu: “Estic molt contenta d’haver sigut escollida com a presidenta de la banda, sobretot per l’equip que m’acompanya a la Junta Directiva, que està ple de persones amb voluntat i ganes de treballar per la societat. El nostre objectiu durant els propers anys no és un altre que igualar la junta anterior i mantindre i, fins i tot, superar el nivell social i musical del grup.” manifesta la nova presidenta, qui ja es va presentar davant el públic des del nou càrrec durant el concert del passat dissabte 19 de maig.

Ivars estarà recolzada en tot moment per Jéssica Anguita Font a la vicepresidència, Patricia Cabrera Ribes com a secretària i Domènec Miralles Molines de tresorer. Com a vocals formen part de la directiva Pepe Ferrer Ausina, Rosa Rosselló Moragues, José Andrés Ferrer Rodríguez, Cristina Berenguer Ronda, Ferran Navarro Ivars, Pepa Llopis Ivars, Quico Llopis Ivars, Mario Cuesta Garcia i Bruno Castellanos Cotaina.

La nova junta directiva de la Societat Lírica i Musical de Benissa

La nova junta directiva de la Societat Lírica i Musical de Benissa

Durant el concert del dissabte, ja de mans de la nova presidenta, la SLM Benissa va aprofitar per a agraïr a Rafa Ivars Molines la gran tasca que ha realitzat durant els últims anys a càrrec de la presidència. “Per a mi la banda és molt més que una banda, i ho he intentat fer el millor possible” manifestava el ja expresident durant el seu comiat.

Des de la SLM Benissa es vol agraïr a totes les persones que han dedicat temps i esforç per a fer gran la banda durant tota la seua existència, així com a tot el públic que l’acompanya mantenint viva la seua història.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/