Inici » Notícies » Cultura

Les estisoradores de Benissa, un projecte obert que continuarà endavant

5 d'abril de 2017 No hi ha comentaris
Presentació del documental de les estisoradores de Benissa

Presentació del documental de les estisoradores de Benissa

El documental de les estisoradores de Benissa es va projectar aquest divendres passat amb la sala d’actes plena per a compartir aquest homenatge dirigit a la dona benissera. 40 minuts de vivències, anècdotes i també somriures. Història viva del poble en un projecte que seguirà actiu amb futures propostes per a posar en valor la dura faena de les estisoradores.

Així ho ha volgut significar Belén Ivars, regidora d’Igualtat, explicant que “li donarem continuïtat, i ara mateix tenim moltes opcions”. “Des d’una publicació impresa, excursions tematitzades, situar l’exposició de panells a altres llocs públics, l’edició d’un DVD, noves projeccions pel poble, al Centre Social i a l’Institut, o un acte intergeneracional…”, va remarcar Belén Ivars, destacant la seua satisfacció pel fet que “moltíssimes persones que no van poder acudir el divendres a la projecció ja m’han fet saber que els agradaria que el programarem de nou”.

Per a ampliar informació o realitzar qualsevol interacció sobre el projecte de les estisoradores de Benissa, la Regidoria d’Igualtat convida a interessades i interessats a enviar un e-mail a estisoradores@ajbenissa.es

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/