Inici » Notícies » Cultura

L’Assemblea de Joves de Benissa organitza el Circuit de Música en Valencià ’07

27 d'agost de 2007 No hi ha comentaris

Un any més, des de l’Assemblea de Joves de Benissa s’ha organitzat el Circuit de Música en Valencià. Segons informen des de l’Assemblea aquest col·lectiu es troba format per joves d’edats compreses entre els 15 i els 20 anys, és independent i s’autofinança totalment. Els objectius de l’Assemblea són, entre d’altres, promoure la cultura i la llengua pròpies i intentar conscienciar la gent per tal que lluite per allò que consideren just, sempre des d’un punt de vista popular i pensat per a la gent del poble.

La d’enguany serà la tercera edició del Circuit de Música en Valencià. Es tracta d’un seguit de concerts que s’ofereixen de manera totalment gratuïta i que tindran lloc al llarg d’alguns caps de setmana de setembre. Els artistes convidats enguany són Ovidi Twins (folk electrònic) per al dissabte 1, Rapsodes (hip-hop) per al 15 i Cesk Freixas (música d’autor) per al dia 29. A banda de les actuacions musicals, que es realitzaran a la Seu Universitària de Benissa, hi haurà sopar popular abans de cada concert i festa del “colpet” en acabar, ambdós esdeveniments al Casal Cultural ACPV-Benissa.

Des de l’Assemblea de joves de Benissa pretenen que aquesta edició del Circuit de Música en Valencià tinga una major repercussió i que, amb el temps, el CMV esdevinga una cita cultural de referència al País Valencià.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/