Inici » Notícies » Cultura

L’Agrupació Fotogràfica Benissa celebra la II assemblea anual

21 de Novembre de 2007 No hi ha comentaris

El dissabte dia 17 es va celebrar la 2a Assemblea anual per a socis de l’Agrupació Fotogràfica Benissa amb el següent resultat:

Antonio Roselló. (Secretari) Que va informar de l’estat dels comptes, els ingressos i pagaments, aportacions de socis i subvencions, va agrair tant a empreses col·laboradores com especialment a l’Ajuntament les ajudes i aportacions que rebem.

Fernando Navarro. (Vocal i webmaster) Que va explicar les novetats de la pàgina web, explicant els aspectes tècnics i aportant les estadístiques i instant a tots els socis a registrar-se per a poder rebre totes les notificacions i avisos de l’agrupació.

Félix Collado. (Vocal) Va donar un repàs dels viatges Foto-Culturals de l’Agrupació i les activitats que aquesta realitza, així com els esdeveniments que organitza, convidant a tots els socis i simpatitzants a participar en les rutes, ral·li, foto nocturna etc. també va comentar com d’orgullós estava d’haver organitzat i participat en el ral·li i ser soci de l’Agrupació.

José Martínez. (Vicepresident) Qui va comentar els aspectes de la nova seu, la seua utilització, i pròximes adquisicions, també va avançar les pròximes activitats de l’Agrupació, tallers i cursos i va animar el públic assistent a participar del taller sobre fotografia estenopèica, va dir que seria tornar a viure un poc la història de la fotografia.

Pedro José Sanz, (President) Qui en la seua intervenció va animar els socis a estar presents en els actes que organitze l’AFB així com en els quals els siguen sol·licitats, va apuntar i recalcar que cal fer un mínim de sacrifici per a assistir a les convocatòries i assemblees ens vinguera mal o bé, ja que és l’única manera de fer gran l’agrupació. També va informar de la importància, i notorietat que està adquirint l’agrupació en la vida Local i a nivell Consistorial degut i gràcies a la dedicació dels grups de treball de l’Agrupació i els socis de qui va dir solen respondre a les convocatòries i actes de l’AFB.

Agrair a Juan José Jorro l’enregistrament i posterior maquetació de l’Assemblea.

L’assemblea van assistir aproximadament uns 38 socis, la qual va acabar amb un abundant i magnífic sopar preparat pels assistents, el sopar va tindre lloc a la mateixa seu.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/