Inici » Notícies » Cultura

La segona gala “Benissa en Dansa” tindrà lloc el divendres 9 de maig

2 de Maig de 2014 No hi ha comentaris
Cartell de la II Gala Benissa en Dansa

Cartell de la II Gala Benissa en Dansa

La segona gala de “Benissa en Dansa” organitzada per la Regidoria de Participació Ciutadana tindrà lloc divendres que ve 9 de maig a les 20.30h a la sala d’actes del Centre Cultural.

L’any passat van participar grups o parelles de ball de la nostra localitat que van inundar la sala de color, música i moviment. L’esdeveniment va tindre  una gran afluència de públic que va demanar a la regidoria la consolidació d’aquest esdeveniment en una cita anual.

Per a l’edició de la II Gala “Benissa en Dansa” enguany s’han confirmat ja 10 grups de ball amb modalitats tan diferents com el tango argentí que presenta el Club de Tennis Buenavista, la dansa oriental que ofereix l’associació Art Performance, rock que ballaran els alumnes de l’Escola Pare Melchor, ball modern pels alumnes de l’Escola Manuel Bru, ballet pels alumnes de l’Escola de música i Dansa Javier Santacreu de Benissa, danses valencianes pel grup de dansa de Rosa Lucíaa Pino, zunba que interpretarà el grup de la piscina climatitzada, ball modern pels alumnes de l’IES Josep Iborra , bachata per Agustín Prada i hip-hop pel grup de ball de Jack.

La regidora de Participació Ciutadana, Gloria Ivars, ha declarat:

“Estem molt satisfets perquè enguany s’ha aconseguit que participen tant les dos escoles com l’IES Josep Iborra i que hi haja modalitats de ball noves com el rock o l’hip-hop.

A Benissa la música i la dansa formen part de la vida quotidiana, la nostra escola de música i dansa i moltes de les nostres associacions tenen grups en els quals ballar és una de les seues activitats o la seua activitat principal. El ball és una disciplina per a totes les edats i una potent eina de comunicació social”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/