Inici » Notícies » Cultura

La Coral Benissenca ha participat al Festival Internacional de Cors

30 de maig de 2017 No hi ha comentaris
La Coral Benissenca al Festival Internacional de Cors

La Coral Benissenca al Festival Internacional de Cors

Divendres passat, dia 26, la Coral Benissenca es va desplaçar a Alfàs del Pi on va tindre lloc una nova edició del Festival Internacional de Cors de Alfàs del Pi, a l’auditori de la Fundació Frax, on va participar juntament amb altres tres cors de diferents nacionalitats.

El grup coral benisser va tancar la sisena edició d’aquest festival amb una actuació que incloïa obres del seu repertori com “Moon River” de Henry Manzini, “Que tinguem Sort” de Lluís Llach o peces del musical “Phantom of the Opera” de Lloyd Webber, finalitzant el concert amb “María la Portuguesa” de Carlos Cano. Una actuació que va ser molt ovacionada i va aconseguir posar en peu a bona part del nombrós públic assistent.

Durant aquesta temporada la Coral Benissenca ha complit múltiples compromisos a altres dels seus habituals, com el concert de Nadal, la trobada de Corals de la Fira i Porrat o les misses en honor a la patrona. Un concert a Dénia a l’inici de la seua temporada, el concert de l’ESO “Canta amb Cor” a l’Auditori de Teulada i la seua pròxima participació en el “Concert Participatiu” a Pedreguer i la col·laboració en aquest Festival Internacional, són algunes de les actuacions que ha realitzat.

L’associació tancarà la seua temporada 2016-2017 amb el seu Concert d’Estiu que enguany, com a novetat, tindrà lloc a la Part. Pinos, diumenge 9 de juliol i en el qual ja estem treballant.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/