Inici » Notícies » Cultura

La conferència sobre les excavacions a Egipte i la visita al MARQ esdevenen un èxit de participació

28 de Setembre de 2009 No hi ha comentaris

El passat divendres 25 de setembre va tindre lloc la conferència de l’arquitecte Carlos Cabrera i l’arquitecte tècnic Juan Ivars, sobre la seua participació en el Projecte Djehuty, projecte d’excavacions arqueològiques a Luxor (Egipte). L’acte, que va comptar amb una nombrosa assistència i amb la presència de l’alcalde de Benissa Juan Bautista Rosselló i el regidor de cultura Xavi Tro, es va celebrar a la Seu Universitària donant l’oportunitat al públic d’observar imatges inèdites de les troballes i del procés de treball seguit.

D’altra banda, el diumenge 27 de setembre, es va realitzar la visita al Museu Arqueològic d’Alacant (MARQ), amb motiu de l’exposició “La Bellesa del Cos”, de la qual forma part el Discòbol de Miró, imatge protagonista de la mostra. Seixanta benissers varen gaudir de la visita al museu i a l’exposició temporal esmentada, de la qual tots varen mostrar la seua satisfacció per la gran qualitat del muntatge i de la importància de les peces exhibides.

Totes dues activitats han estat organitzades per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa, el regidor de la qual, Xavi Tro, ha mostrat la seua satisfacció per la resposta del públic i pel bon desenvolupament de les mateixes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/