Inici » Notícies » Cultura

Joan Borja va presentar el seu llibre “Café del Temps” a Benissa

23 de juliol de 2013 No hi ha comentaris
Joan Borja, Bernat Capó i el batle en la presentació a Benissa del llibre "Café del Temps"

Joan Borja, Bernat Capó i el batle en la presentació del llibre

Divendres passat, 19 de juliol, el professor de la Universitat d’Alacant Joan Borja va presentar a la Seu Universitària el seu llibre “Café del Temps” guardonat amb el XIVé Premi d’Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta.

Borja va estar acompanyat per l’escriptor benisser Bernat Capó i pel batle de Benissa Juan Bautista Roselló.

Capó va començar el torn d’intervencions fent un breu recorregut per les 158 peces que conformen el llibre assenyalant aquelles que més li havien sorprès. L’escriptor es va desfer en elogis cap a l’autor i el seu llibre, del que va destacar que té les paraules en el punt just així com una perfecció de prosa. També va matisar que la lectura del llibre et situa en un escenari autèntic, tan real que sembla que el lector siga el protagonista de la història.

Després de les paraules de Bernat Capó, va prendre la paraula un emotiu Joan Borja. L’autor d’Altea va voler en primer lloc agrair a totes aquelles persones que han fet possible que el llibre veiera la llum. Borja va dir que per a ell era més aviat un regal que una presentació i que si haguera de descriure breument el llibre, diria que tracta sobre tot i sobre res: sobre la vida, exactament. També va comentar que ha sigut escrit en moments de descans i que és el llibre més personal i lliure que ha escrit mai.

Finalment va prendre la paraula el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, apuntant que es tracta d’un llibre que fa una reflexió sobre el temps i l’espai que ha viscut l’autor i que recull les vivències i l’evolució d’un territori com és La Marina.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/