Inici » Notícies » Cultura

Ja es coneixen els guanyadors dels cartells de festes i fotos de moros i cristians

18 de novembre de 2006 No hi ha comentaris

Aquest passat dilluns va tindre lloc la reunió dels jurats dels concursos de cartells de festes de la Fira i Porrat de Sant Antoni, Puríssima Xiqueta i Moros i Cristians per al 2007. El guanyador del cartell de la Fira ha sigut Felipe Martínez Sivera amb l’obra “Nostàlgia”; el de les festes de la Puríssima, Iñaki Fernández Iturmendi amb l’obra “Calor i Fusió” i el de les Festes de Moros i Cristians, Jaime Lloret Tito amb l’obra “Després de la batalla”. Tots ells rebran un premi de 1.000 euros. El jurat d’aquestes tres modalitats va estar compost pel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, els artistes plàstics Joan Esquerdo Ivars i Quico Torres Ivars, el dissenyador gràfic, Víctor Gironés Igual, els presidents de la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2007 i de l’Associació de Moros i Cristians, Pedro Ripoll Fuertes i David Ivars Pellicer.

També es van triar les obres guanyadores del concurs fotogràfic de les festes de Moros i Cristians 2006, el jurat dels qual va estar compost pels fotògrafs Miguel Ángel Valero, Pedro José Sanz i Josep Robert Cabrera. El primer premi dotat amb 300 euros es va atorgar a Joan Baptista Gandia i Muñoz per la fotografia “Somriure” i el segon premi dotat amb 200 euros es va atorgar a Nydia Crespo Vengut per la seua fotografia “Dona guerrera”. El tercer premi va ser declarat desert per unanimitat del jurat.

El divendres dia 1 de desembre amb motiu de la celebració del Mig Any de Moros i Cristians, s’inaugurarà una exposició amb les obres presentades a aquests concursos en la sala d’exposicions del centre cultural.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/