Inici » Notícies » Cultura

Èxit de participació a la III “Benissa en Dansa”

8 de Maig de 2015 No hi ha comentaris
El grup de ball de l'IES Josep Iborra vestit d'avatar

El grup de ball de l’IES Josep Iborra vestit d’avatar

Anit va tindre lloc a la sala d’actes del Centre Cultural la III Gala “Benissa en Dansa”, una convocatòria de la Regidoria de Participació Ciutadana en la qual els participants van demostrar una vegada més la seua gràcia, perícia i ritme al nombrós públic assistent que omplia de gom a gom la sala.

Les benjamines de l’Escola Manuel Bru van ser les primeres a eixir a l’escenari seguides pel grup de danses amb indumentària típica valenciana de Rosa Lucía Pino, el grup de Zumba de la piscina climatizada municipal es va moure amb molt de ritme i les integrants d’Art Performance van demostrar les seues habilitats recreant una classe de dansa oriental amb música en directe.

Molt especials van ser els moviments de Carla Ruiz , alumna de l’Escola Municipal de Música i Dansa Javier Santacreu que, sota la direcció de Winny Voorthus va despertar l’admiració del públic. Vuit parelles de benissers i benisseres (M.S. Danse) van ballar a ritme de bachata i dos parelles del Club de Tennis Buenavista Benissa van pujar a l’escenari per a ballar tango argentí.

Novament l’IES Josep Iborra va participar amb dos coreografies premiades en carnestoltes a la més original i la més simpàtica, sorprenent amb les seues caracteritzacions d’Avatars . També el grup Effect va sorprendre amb els seus moviments urbans d’hip-hop i la nota d’humor que van realitzar amb el seu ball de Dup-Step. La cloenda va estar a càrrec de les campiones de gimnàstica rítmica, que es van moure àgilment per l’escenari amb cintes, cèrcols o pilotes.

Gloria Ivars, regidora de Participació Ciutadana, ha declarat que “en aquesta tercera edició han participat més de 100 ballarins i ballarines de diferents estils i edats que han realitzat un total 19 balls. Es tracta d’un esdeveniment molt demandat per la societat benissera, tant pel públic com pels participants als quals desitge expressar la meua admiració pel seu treball i sobretot la meua gratitud per la seua participació”

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/