Inici » Notícies » Cultura

Es publica el llibre amb els poemes de Lídia Santacreu

11 de febrer de 2016 No hi ha comentaris
Lídia Santacreu amb el seu llibre

Lídia Santacreu amb el seu llibre

L’Ajuntament de Carcaixent i Edicions Bromera han publicat el llibre “Nits d’insomni”, el qual recull les obres guanyadores dels Premis Literaris Ciutat de Carcaixent dels anys 2014 i 2015 en la modalitat de narrativa curta i poesia. Entre aquestes, es troben els poemes de l’estudiant benissera Lídia Santacreu Ferrà, que va aconseguir el Segon Premi de poesia en 2015. A infobenissa vam publicar el seu poemari a maig de l’any passat coincidint amb el lliurament del premi.

Els Premis Literaris Ciutat de Carcaixent són un certamen dirigit a tots els alumnes del País Valencià que cursen segon cicle d’ESO, Batxillerat o cicles formatius de graus mitjà i superior. Els participants no poden tindre més de 18 anys i les obres presentades han de ser originals i han d’estar escrites en valencià.

Ambdues categories –el Premi Soleriestruch de narrativa curta i el Premi Arminyana i Canut de poesia– contemplen un primer guardó dotat amb 400 euros i un segon de 200 euros. A més, tant en narrativa com en poesia cada categoria també tindrà un finalista que rebrà un lot de llibres valorat en 150 euros.

La convocatòria per a 2016 ja està oberta i les persones interessades tenen fins a les 21 hores del dia 31 de març per a presentar els seus escrits a la Biblioteca Municipal de Carcaixent Julián Ribera. El lliurament dels premis tindrà lloc el 19 de maig, a les 19.30h, a la Biblioteca Municipal de Carcaixent.

La Regidora de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Carcaixent ha enviat un exemplar a la Biblioteca Pública Bernat Capó de Benissa, per la qual cosa totes les persones interessades poden demanar el prèstec del llibre.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/