Inici » Notícies » Cultura

Es presenten els cursos d’Estiu “Rafael Altamira” en la Seu Universitària de Benissa

31 de maig de 2016 No hi ha comentaris
Presentació dels cursos d'estiu 2016 de la Seu Universitària La Marina de Benissa

Presentació dels cursos d’estiu

La Seu Universitària i l’Ajuntament de Benissa han presentat l’oferta de cursos d’estiu que la Universitat d’Alacant ofereix per a la seu de Benissa. Una presentació a la qual han assistit la regidora d’Educació, Pepa Martí, la coordinadora de la Seu Universitària, Isabel Santamaría i un representant de CEFIRE Alacant, Frederic Johnson.

Enguany s’ha organitzat una programació que es desenvoluparà els dies 12, 13, 14 i 15 de juliol, amb tres cursos que estan relacionats amb l’àmbit educatiu, els dos primers en col·laboració amb el CEFIRE.

El primer curs, “La pedagogia com a eina d’inclusió educativa”, es desenvoluparà els dies 12 i 13 de juliol i tractarà d’explicar aquest mètode educatiu integrador que té en compte el context, la diversitat i les peculiaritats dels alumnes.

El segon curs, que s’impartirà els dies 13 i 14 de juliol, serà “Coeducació: canvis socials i identitat de gènere a l’aula”, un curs on es compartiran idees, experiències que ajuden a educar en la diversitat de gènere.

Finalment, per als dies 14 i 15 de juliol, s’ha programat el curs “L’autoaprenentatge com a recurs per als professors de Valencià (II)”, que proporcionarà 2 crèdits per a la capacitació docent o el diploma de mestre en Valencià.

La inauguració oficial dels cursos tindrà lloc el dia 12 de juliol a les 9h, a la qual assistirà el recent reelegit Vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, la directora de Seus, Eva Valero i el batle, Juan Bautista Roselló.

Per a completar l’oferta formativa, s’ha apostat per un oferta cultural paral·lela. El dia 12 de juliol, s’inaugurarà l’exposició “No tinc amo”, on s’exposaran imatges sobre la violència de gènere. El dia 13 de juliol tindrà lloc una actuació músical-narrativa i per al dia 14 de juliol, es podrà gaudir de l’obra “Buit” a càrrec de la companyia OtraDanza.

Isabel Santamaría ha ressaltat que hi ha una important reducció del preu de la matrícula per als estudiants i persones aturades. A més, com ha recordat la regidora de Cultura, Pepa Martí, existeix la possibilitat d’allotjar-se a l’alberg municipal de forma gratuïta.

Quant al cursos programats, Pepa Martí ha felicitat a Santamaría per la qualitat dels mateixos i la seua actualitat, remarcant que “aquests temes estan a l’ordre del dia i se sumen a la forma de treballar que s’està posant en marxa en els centres educatius del municipi”.

Els interessats poden trobar més informació al següent enllaç.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/