Inici » Notícies » Cultura

Entrevista a Krou, Trap des de Benissa

25 de gener de 2018 No hi ha comentaris
Krou

Krou

És de Benissa i fa trap. Fa uns dies va publicar el seu primer tema en valencià “Rvndom” i ens ha cridat l’atenció. S’anomena Santi Cruz encara que el seu nom artístic és Krou. Hem parlat amb ell sobre la seua carrera musical, sobre el trap, els seus gustos, els seus anhels i el seu futur immediat. Acompanya’ns i coneix Krou.

CONTA’NS QUI ÉS KROU I QUÈ FA?
Sóc Santi Cruz, tinc 24 anys i sóc de Benissa. El que faig encara està per definir. Faig música difícil d’etiquetar, ja que tinc influències rock, metal, el hip-hop dels 90… tot un popurri. No tinc un estil estàtic, tot el que escolte al llarg de la meua vida és el que vaig fent. Tire pel rotllo punk-rock mesclat amb el trap de hui en dia.

D’ON VE EL NOM KROU?
Krou és corb escrit en anglés ignorant (crow). Sempre m’han atret els corbs, encara que els pardals en general no, el corb és un animal que m’ha despertat interés. També per una llegenda protagonitzada per Apol·lo i també per la Constel·lació del Corb. Sempre m’ha agradat molt la llegenda del corb que veu l’aigua passar davant del seus ulls però no pot beure per castig diví. Té molta simbologia aquesta història.

RVNDOM ÉS EL TEU PRIMER TEMA EN VALENCIÀ
Com t’he dit abans no em definisc en res ni com a res. No vull seguir una línia estàtica en quant a la llengua i l’estil, però sempre dins del trap. M’apetia provar el valencià, ja que pense que en comparació amb el castellà, hi ha més joc per rimar. Volia provar i precisament, com escriure i gravar el tema va ser molt random vaig escollir eixe títol. També pot ser que estiguera un poc influenciat pels Oques Grasses, perquè en el moment estava escoltant eixe grup i em va inspirar.

CONEIXES MÉS TRAPERS VALENCIANS? A QUI SEGUEIXES?
He escoltat trap català, sobretot els PAWN Gang i també altres grups catalans que fan rap més old school. Però per a mi la major referència és l’americà Lil Peep, és evident que ara m’he enfocat en ell per al treball que trauré. Fa música de hui en dia amb influències que també tinc jo, rotllo com Nirvana. La veritat és que tinc moltes referències, no pararia

VEIG QUE ET MOLA MOLT L’ESTÈTICA DELS 90
Sí, el rotllo dels 90 ara es porta molt. Sempre m’ha agradat l’art retrofuturístic, ja et dic: els neons, els píxels, els bits… quant més hortera i cutre millor. A més, he estudiat disseny gràfic, i ara al món de la música, a banda del so, és molt important la imatge. Crear una identitat visual és important i a mi em va molt aquesta.

QUIN ÉS EL TEU PROJECTE DE FUTUR? QUINES EXPECTATIVES TENS?
De moment, trauré a finals de febrer el meu primer EP. Es titularà Flesh and bones i seran cinc cançons amb lletres en anglès i castellà. Porte quatre mesos treballant en aquest EP amb un amic que té un estudi. Sonarà més professional que els temes que tinc al Youtube i pretenc que marque un abans i un després. També tinc un parell de temes preparats per a després del llançament, el que vol dir que el trauré i servirà per a continuar mirant més enllà.

Pel seu interés reproduïm aquesta entrevista apareguda el 24 de gener a www.tresdeu.com 

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/