Inici » Notícies » Cultura

El rector de la UA i el batle inauguren els cursos d’estiu “Rafael Altamira” de la Seu Universitària de La Marina

19 de juliol de 2013 No hi ha comentaris
Presentació dels cursos d'estiu 2013 a la Seu Universitària de La Marina a Benissa

Presentació dels cursos d’estiu

Coincidint amb les últimes sessions del curs “Mestres del cinema europeu”, el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, juntament amb el seu equip de direcció, va visitar la Seu Universitària de La Marina per a inaugurar oficialment la nova programació de Cursos d’Estiu de la UA “Rafael Altamira” 2013. A l’acte, també van assistir Juan Bautista Roselló, batle de Benissa, Pepa Martí Sendra, regidora d’Educació i Cultura, i Carmen Marimón, directora del secretariat de Seus Universitàries de la UA.

Manuel Palomar va agrair als assistents al curs la seua presència a la Seu de Benissa ja que “la UA vol mostrar el seu compromís amb la Seu i amb vosaltres, protagonistes dels cursos d’estiu de la UA Rafael Altamira”. “Des de la UA apostem per una oferta complementària, la internacionalització, i per descomptat per allò local en municipis que tenen una gran esperit universitari com és el cas de Benissa”, va finalitzar.

Per la seua banda, Juan Bautista Roselló va voler agrair al rector i a tot el seu equip de direcció la seua presència al municipi. “La Seu, amb més de 15 anys de cursos d’estiu, s’ha convertit en un fòrum cultural i de trobada per a estudiants, professors i investigadors. Un espai que cal mantindre i intensificar”, va assenyalar.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/