Inici » Notícies » Cultura

El grup Skalissai comparteix el seu treball “Mentre la terra dorm”

3 de març de 2010 No hi ha comentaris

La Conselleria d’Educació ha publicat l’ordre que regula les ajudes econòmiques per a les empreses, comerços i indústries per a la realització d’activitats de promoció de l’ús social del Valencià. L’Agència de Desenvolupament Local de Benissa AFIC-CREAMA informa sobre aquesta línia de subvenció que abasta la retolació de l’interior i exterior de les dependències (tendals, lluminosos, etc.,) i els vehicles de les empreses. També inclou la denominació dels productes i l’etiquetatge (borses, paper per a embalar, caixes, etiquetes, etc.) i l’ús del Valencià en la documentació administrativa, tècnica, informàtica i en l’edició de guies, catàlegs i a les pàgines web.

L’ordre especifica que els beneficiaris d’aquestes ajudes són les entitats de caràcter privat, tant físiques com a jurídiques, empreses, comerços i indústries radicades al País Valencià que estiguen legalment constituïdes. Les subvencions arriben fins al 50% de la inversió i un màxim de 1.000 euros en cada apartat (retolació, denominació de productes i documentació). El termini per a la presentació de sol·licituds acaba el 3 d’abril de 2010.

A l’ADL de Benissa, es pot trobar tota la informació sobre la documentació a adjuntar, impresos, tramitació, etc.

Portada del disc de Skalissai "Mentre la terra dorm"

Portada del disc de Skalissai "Mentre la terra dorm"

Skalissai va presentar l’any passat el segon segon treball: “Mentre la terra dorm”. Ara,
el grup ska de la Marina ens permet descarregar-nos els temes del seu treball de manera gratuïta.

Els inicis d’Skalissai es troben dins d’una maranya de fum tancada en sis metres quadrats,
on gent cada dia diferent,
es reunien al voltant d’una bateria per a posar nerviosa a la veïna. És a principis de 2003 quan el grup comença a tindre una forma semblant a la que en l’actualitat té.

Avuí el grup el composen nou membres de Xaló, Llíber i Benissa, i combinen guitarres, baix, trompetes, trombó, bateria, veu i percussions per tal de crear sons que facen moure’s a la gent , recolzant-se en l’ska i passant per altres ritmes com el reagge, la paxanga, el funk…

A l’estiu del 2004 van oferir el seu primer concert. Uns mesos després, Skalissai guanyà el concurs “Tirant de rock La Marina”, a arrel del qual van fer la seua primera aparició a un gran festival el 30 d’abril del 2004 en Valencia.

I fou en 2007 quan van publicar el seu primer treball “Obri els ulls”. Recentment, la darrera meitat del 2009, han publicat el segon treball “Mentre la terra dorm”, fusionant-se en altres ritmes com poden ser drums&bass,dub o fins i tot atrevint-se amb les rantxeres mexicanes.

Podeu saber més al seu Myspace.

Podeu descarregar-vos el seu treball des d’ací.

Font de la notícia: Pica'm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/