Inici » Notícies » Cultura

El divendres passat va tindre lloc l’acte de cloenda de la temporada d’activitats formatives

16 de juny de 2014 No hi ha comentaris
Alumnes de l'EPA de Benissa

Alumnes de l’EPA de Benissa

Divendres passat va tindre lloc al Centre Cultural l’acte de cloenda de les activitats formatives organitzades per les Regidories d’Educació i Normalització Lingüística, que va estar presidit per la regidora d’aquestes dues àrees, Pepa Martí.

En primer lloc es va inaugurar l’exposició dels alumnes dels cursos de ceràmica, fotografia, dibuix i art floral a la sala d’exposicions. A continuació, a l’escenari de la sala d’actes va tindre lloc el lliurament de certificats als alumnes i per finalitzar la vetllada, es va gaudir de l’actuació dels alumnes de Si Fa Sol, l’Escola de Música Moderna, a la placeta de l’Església Vella.

Un total de 375 persones han assistit enguany als cursos de l’EPA, un total de 134 alumnes més que el curs passat, “gràcies a l’ampliació de l’oferta amb 5 noves disciplines: ball, cuina, restauració de mobles, body and mind i educació emocional i al fraccionament dels pagaments de forma trimestral perquè els alumnes pogueren conèixer aquests nous cursos i dinamitzar la seua incorporació”, ha remarcat Pepa Martí.

La regidora va fer un repàs per les disciplines que ofereix l’Escola d’Adults. En referència a aquelles assignatures més consolidades i el seu vessant més artístic, en ceràmica s’ha treballat el rakú i la litografia i s’ha continuat amb l’art floral, el dibuix i la fotografia. També s’han creat nous grups de ioga per a atendre la creixent demanda. Unes altres com la informàtica, Alemany i Anglés continuen impartint-se amb regularitat dins del centre, així com els cursos de Castellà per als residents estrangers a l’Aula de la Mar. També s’ha donat continuïtat a la formació reglada amb el GES1, el GES2 i el PAU.

Quant als cursos de Valencià, impartits per la Regidoria de Normalització Lingüística, s’han organitzat cursos per als pares i mares de l’Escola Manuel Bru, cursos per a estrangers i per a aquelles persones que es volen preparar per als exàmens de la JQCV.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/