Inici » Notícies » Cultura

El diumenge va tindre lloc la I Trobada d’Art a la Mar al passeig ecològic de Benissa

3 de setembre de 2012 No hi ha comentaris
Els participants a la I Trobada d'Art a la Mar amb el batle de Benissa i les regidores de Cultura i Participació Ciutadana

Els participants amb el batle i les regidores

Diumenge passat, dia 2 de setembre, va tindre lloc la “I Trobada d’Art a la Mar”, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa en col·laboració amb l’Associació Art Performance, en què van participar un total de 17 artistes, que van portar el seu art a la costa benissera.

Aquesta activitat va començar a les 9.00 del matí, amb una recepció dels artistes, a l’Aula de la Mar i, després d’aquesta trobada, els participants es van disposar a pintar els seus quadres. La jornada va finalitzar a les 14.00 del migdia amb el lliurament de diplomes als participants. A aquest acte, van acudir el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, la regidora de Cultura, Pepa Martí i la regidora de Participació Ciutadana, Gloria Ivars.

Una vegada finalitzats els treballs, van quedar exposats al llarg del passeig ecològic, en el tram que va de la cala La Fustera fins l’Aula de la Mar. Aquesta mostra quedarà exposada fins el dia 14 d’octubre.

La regidora de Cultura, Pepa Martí, va agrair la participació dels 17 artistes en aquesta nova iniciativa que, a més, es va realitzar en un marc paisatgístic incomparable, com és el passeig ecològic de Benissa. També va convidar a tots els veïns i turistes del municipi perquè visiten i gaudisquen d’aquesta exposició d’art a l’aire lliure.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/