Inici » Notícies » Cultura

El Creampop conquereix Calp

17 d'agost de 2014 No hi ha comentaris
El Creampop Calp 2014

El Creampop Calp 2014

Prop de 500 persones van gaudir el divendres per la nit de la proposta musical i de cinema del Creampop Calp, que es va celebrar a la platja de La Fossa amb les actuacions d’Arcana Has Soul, Doctor Divago, Neuman i WEAR dj’s.

La vetllada va començar amb la projecció dels curtmetratges Iris i Bikini; la història real de com va triomfar a Benidorm eixe banyador, la qual va ser vista per un important grup de gent que va anar augmentant amb l’actuació dels saguntins Arcana Has Soul.  La banda es va guanyar la confiança de la gent que en eixe moment ja omplia part de la platja i el passeig marítim de La Fossa amb prop de 500 persones.

A continuació es va projectar el curt Última Sesión, de Natxo Fuentes, mentres l’escenari s’enllestia per a l’actuació de Doctor Divago. La veterana banda de València va interpretant les seus grans cançons que rememoren els 25 anys d’història i les peces mes noves d’Imperio, el seu darrer disc.

El moment culminant es va viure al voltant de les 2 de la matinada amb Neuman. Concert intens i amb les cançons més reconogudes d’If, l’exitós últim disc de la banda de Múrcia. La nit la van tancar el WEAR dj’s fins les quatre de la matinada davant d’un nombrós grup de fidels del Creampop Festival que ballava el seus èxits des dels plats.

L’organització vol donar les gràcies a tots els que han recolzat el nou emplaçament del festival, especialment a l’Ajuntament de Calp -en concret al seu alcalde, César Sánchez, i regidor de Cultura, Miguel Ángel Martínez- pel suport donat, així com la resta de patrocinadors: AR Hotels, Casanova i Fundación Caja Mediterráneo.

El Creampop Calp 2015 ja està en marxa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/