Inici » Notícies » Cultura

El Centre d’Art Taller d’Ivars acull una doble exposició fotogràfica

13 de Juny de 2018 No hi ha comentaris
Inauguració de l'exposicó al Taller d'Ivars

Inauguració de l’exposicó al Taller d’Ivars

Els artistes mallorquins Joaquím Seguí i Pepe Cañabate presenten la seua obra fotogràfica en el Centre d´Art Taller d´Ivars de Benissa. Es tracta de dues interessants propostes que poden ser visitades a l’entorn del Centre d´Art Taller d´Ivars com a part de la seua intensa programació cultural. L’exposició va ser inaugurada divendres passat dia 8 de Juny, i està oberta fins al pròxim dia 29 de juny en horari de dimarts a diumenge de 18 a 20.30.

La singular exposició fotogràfica suposa, en el cas de Seguí, “un viatge a través de terres etíops fins a arribar a espais completament insospitats”. Per la seua banda, l’obra de Cañabate “es construeix des de la causa/efecte generada pel transcurs del temps. La realitat canviant que embolica la nostra existència intangible que només pot quedar atrapada gràcies a la fotografia”.

Manuel Juan, regidor de Cultura, va explicar que “aquesta doble exposició mostra de nou la col·laboració amb la Fundació Baleària, un valor que mostra, igual que aquesta exposició, una connexió i un intercanvi cultural”.

Aquesta nova proposta cultural ha sigut realitzada gràcies al patrocini de la Fundació Baleària i forma part de la programació de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/