Inici » Notícies » Cultura

El 2 de setembre tindrà lloc la I Trobada “Art a la mar” al passeig ecològic

23 d'agost de 2012 No hi ha comentaris
Pepa Martí i Vicky Ruiz presenten la "I Trobada d'Art a la mar" a Benissa

Pepa Martí i Vicky Ruiz presenten la “I Trobada d’Art a la mar”

La Regidoria de Cultura amb la col·laboració de l’Associació Art Performance posa en marxa la “I Trobada d’Art a la Mar”, el dia 2 de setembre, a la platja de la Fustera, com a nou escenari d’aquesta trobada artística. Tots els artistes que vulguen portar l’art a la costa de Benissa, podran fer-ho en aquesta jornada de pintura a l’aire lliure.

La jornada començarà a les 9.00 del matí amb una recepció, a l’Aula de la Mar, dels artistes que participaran i finalitzarà a les 14.00 amb el lliurament de diplomes als participants. Una vegada finalitzen les seues obres, aquestes quedaran exposades al passeig ecològic fins el 14 d’octubre. Els artistes que vulguen recuperar els seus treballs quan acabe l’exposició, podran recollir-los del 22 d’octubre fins el 9 de novembre a l’Aula de la Mar.

L’ajuntament col·locarà, el dissabte 1 de setembre, els taulers marins sobre els quals els artistes pintaran les seues obres l’endemà per si aquests volen començar a fer alguns esbossos.

En la presentació d’aquesta activitat, la presidenta de l’Associació Art Performance, Vicky Ruíz Calero ha donat algunes recomanacions per als artistes, perquè les seues obres es mantinguen en bon estat durant tota l’exposició. La tècnica i el tema de les pintures són lliures, tenint en compte que estaran exposades a l’exterior durant cert temps “el més recomanable és utilitzar material resistent, com les pintures acríliques”.

Per la sevua banda, la Regidora de Cultura, Pepa Martí ha agraït l’esforç i l’entusiasme de Vicky Ruíz per a portar endavant aquesta iniciativa i convida a tots els artistes de Benissa i pobles del voltant a participar en aquesta trobada i, també, a tots els veïns de Benissa i turistes, que es troben en el municipi aquestes setmanes, perquè visiten l’exposició.

El termini d’inscripció estarà obert fins el dimecres 29 d’agost. Les places estan limitades a 14 participants, sense importar l’edat de l’artista. Els interessats poden inscriure’s cridant al Centre Cultural al telèfon 96 573 13 13 (de 9 a 14 h) o per correu electrònic al centrecultural@ayto-benissa.es

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/