Inici » Notícies » Cultura

Cultura reprén les funcions del teatre dominical en família

24 d'octubre de 2008 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 23 d’Octubre de 2008:

Amb la tardor arriba un any més la nova temporada de teatre familiar a Benissa. I és que el nacionalista Xavi Tro, segueix en la línia dels seus antecessors en la Regidoria de Cultura. Un diumenge al mes s’ofereix de manera totalment gratuïta, teatre per als més xicotets de la casa, perquè gaudisquen dels matins dominicals amb els seus pares del millor espectacle.

Diumenge passat es va obrir el teló per a donar pas als primers actors, els del grup Tarannà Teatre i la seua obra “Les cinc estacions”, diverses històries, d’amistat, amor i nostàlgia en un mateix escenari, una estació de tren que veu passar les quatre estacions de l’any, emocionant i robant el somriure als més de 200 espectadors.

En finalitzar tots els xiquets van voler abraçar i fotografiar-se amb els cinc clowns.

Ara hauran d’esperar un mes quan arribe a escena la pròxima funció, el 23 de novembre. Les protagonistes seran les marionetes i l’obra “El’árbol mágico”. El calendari es completa enguany la vespra de Nadal amb el teatre infantil que porta el nom de “Pista”.

Els altres títols, ja per a 2009, s’estan remenant encara que tot apunta que seran obres de molta qualitat i que seguiran reunint una vegada al mes a les famílies benisseres.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/