Inici » Notícies » Cultura

Canvis al concert de Santa Cecília 2017 de la Banda

7 de novembre de 2017 No hi ha comentaris

Membres de la directiva de la BandaEn una roda de premsa d’aquest matí, membres de la junta directiva de la Societat Lírica i Musical de Benissa, ha presentat el concert de Santa Cecília d’enguany, sota el títol #AmbElCorEnUnPuny. El concert presenta unes importants novetats respecte als anteriors que fins ara s’han organitzat.

En primer lloc, Jose Andrés Ferrer ha explicat el motiu pel qual s’ha triat eixe títol per al concert: totes les obres que s’interpretaran tenen un fort component sentimental, des de melancolia i tristor fins a l’alegria, passant fins i tots per moments d’ira. Els músics han estat sentint totes estes sensacions durant els assajos, i tota la banda espera que el públic senta les mateixes sensacions. Segons Jose Andrés, fa anys que la Banda no realitza un concert semblant, i espera que la gent assistisca massivament i senta tot el que la banda ha preparat durant mesos amb molta il·lusió.

A continuació, Rafa Ivars ha comentat la part organitzativa del concert. La falta de localitats per a tots els assistents per la massiva assistència de públic als últims concerts (que sobrepassava amb escreix l’aforament del Taller d’Ivars), així com la intenció d’evitar la reserva incontrolada de cadires, ha forçat a la directiva a buscar solucions tant per temes de seguretat  com també per millorar la comoditat per a tot els públic assistent.

La principal mesura és que el concert, d’hora i mitja de durada, es farà en 2 sessions el mateix dia 25 de novembre. La primera serà a les 18,00 h. de la vesprada i la segona a les 20,30 h. de la nit.

L’assistència estarà controlada mitjançant entrades numerades, que podran adquirir-se en http://bandadebenissa.tictactiquet.com/ca/events/ (a través de la plataforma TIC TAC TIQUET) i també en els següents punts de venda que atendran als interessats dins del seu horari comercial habitual:

  • Ferrer Rodríguez e Hijos, agència de segurs, carrer Nou núm. 10.
  • Pampallugues Decoració, carrer Sant Nicolau núm. 29 (enfront de la sabateria Amelia).

També es podran comprar entrades en la taquilla del Taller d’Ivars en els moments previs al concert, en el cas que quedaren localitats per vendre.

Les entrades seran gratuïtes per a tots els socis de la Societat: se’ls facilitarà un codi d’ús personal a cadascú dels socis amb el qual podran adquirir les seues entrades de manera totalment gratuïta. Per a la resta d’assistents, les entrades tindran un preu de 3 euros.

IMPORTANT: La venda d’entrades començarà el dimecres dia 15 de la vesprada per a tot el món, tant a través de la pàgina TIC TAC TIQUET com en els dos punts de venda habilitats. A la mateixa hora per a tots. Qui primer entre a comprar, primer podrà triar la cadira i la sessió que li interesse.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/