Inici » Notícies » Cultura

Benissa s’adhereix al Projecte Alcover per a aconseguir més i millors obres teatrals

31 d'octubre de 2008 No hi ha comentaris

Benissa s’han incorporat aquesta mateixa setmana al Projecte Alcover, un projecte que es defineix com una associació lliure de caràcter cultural, en què participen una sèrie d’entitats municipals i d’altres organismes de l’àmbit geogràfic de la llengua catalana amb l’objectiu de crear una estructura estable d’intercanvi, que permeta la realització de gires coordinades d’espectacles teatrals. Va néixer l’any 1996 per a reforçar l’agermanament cultural de Catalunya, el País Valencià, Les Illes Balears, Andorra i la Franja de Ponent.

En total formen part del Projecte Alcover la Universitat d’Alacant, Alcoi, Alcúdia, Andorra la Vella, Artà, Bellreguard, Calvià, Canillo, Capdepera, Cullera, UNIVERSITAT JAUME I de Castelló, Dénia, El Puig, La Font d’en Carròs, Gandia, Granollers, Inca, Lloseta, Lliçà de Vall, Manacor, Maó, Mataró, Oliva, Palma, Picassent, Reus, Sant Julià de Lòria, Silla, Tàrrega, Tortosa, Universitat de València, Vic i Vilanova i la Geltrú i des d’aquesta mateixa setmana Benissa.

El regidor de Cultura, Xavi Tro, ha explicat que la incorporació del nostre poble a aquest projecte ens permetrà aconseguir millors companyies, millors obres i millors preus, per tant, és un projecte que sols ofereix beneficis, cap perjudici. A més, tot el cost econòmic és de zero euros. D’aquesta manera, els benissers podrem gaudir de més teatre i de més qualitat. Per a més informació, es pot consultar la web del Projecte Alcover.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/