Inici » Notícies » Cultura

Benissa mostra la seua diversitat al III Festival Multicultural

2 d'octubre de 2006 No hi ha comentaris

Durant aquest cap de setmana Benissa ha volgut mostrar la diversitat cultural que hi acull amb la celebració del tercer Festival Multicultural. El parc Dolors Piera ha romàs de gom a gom durant els dos dies en què quinze països diferents han mostrat la riquesa regional.

Aquest any s’ha batut el rècord de participació ja que si en anys anteriors van ser dotze els països participants aquest any s’han sumat tres novetats com són El Marroc, Gran Bretanya i Perú. Entre els països que també han fet acte de presència en el festival destaquen, Alemanya, Argentina, Bèlgica, Bolívia, Xile, Colòmbia, Equador, Holanda, Itàlia i Suïssa. Benissa per la seua banda, també ha comptat amb un lloc on es mostrava als assistents les diferents tradicions, artesania i gastronomia locals.

Un any més l’èxit del festival s’ha traduït en els milers de visitants que han acudit durant els dos dies a Benissa. La participació ha estat tan alta que els veïns de Benissa van demanar a l’ajuntament que se celebre anualment i no cada dos anys com es fa fins ara.

Els quinze països han mostrat el més essencial de les seues cultures com l’artesania, els curiosos vestits populars, els balls regionals, la música o el que sens dubte ha resultat més atractiu per al públic, les degustacions gastronòmiques. Els assistents van poder delectar els seus paladars amb un exquisit cous-cous marroquí, amb les tradicionals llonganisses alemanyes, la carn a la brasa argentina, el més deliciós vi italià o els elaborats formatges i delicioses xocolates suïsses.

A més d’això, diverses exposicions fotogràfiques mostraven al visitant l’actualitat en què es troba cadascun dels països participants. També es va poder gaudir de les actuacions musicals que van realitzar cadascuna de les regions.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/