Inici » Notícies » Cultura

Benissa acull la presentació del llibre “Els parlars valencians”

27 de novembre de 2018 No hi ha comentaris
Els autors i la portada del llibre

Els autors i la portada del llibre

Aquest divendres 30 de novembre Benissa acull la presentació del llibre “Els parlars valencians”, escrit per Vicent Beltran Calvo i Carles Segura-Llopes. L’acte (Les Cases del Batlle, a les 20.00h), estarà presentat per Xavi Tro, regidor de Normalització Lingüística, i permetrà conéixer una obra que ha sigut “best-seller” en la passada edició de la “Plaça del Llibre” a València, i ja va per la segona edició.

Vicent Beltran Calvo, un dels coautors, ja va ser guardonat anys enrere en el Certamen Literari Vila de Benissa. Editat pel Servei de Publicacions de la Universitat de València, “Els parlars valencians” endinsa a la persona que el llegeix a conéixer la riquesa lingüística del valencià, arreplegant les variants i l’ús diferenciat de moltes paraules, després d’un procés on han arribat a consultar el parlar de prop de tres-cents pobles, entre ells Benissa, procés durant el qual el Departament de Normalització Lingüística va participar amb diverses entrevistes al veïnat.

Xavi Tro anima “a totes i tots aquells encuriosits per descobrir la immensa riquesa de la nostra llengua a vindre a la presentació d’aquest llibre, que uneix perfectament rigor científic i el parlar popular”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/