Inici » Notícies » Cultura

Arriba “Joanot” a Benissa, una obra d’Esclafit Teatre amb el benisser Joan Nave

19 de novembre de 2016 No hi ha comentaris
Cartell de la representació de l'obra "Joanot" a Benissa

Cartell de la representació de l’obra “Joanot” a Benissa

Joan Nave (Benissa, 1978) presenta a Benissa, el seu poble, l’obra de teatre, JOANOT, sobre el cavaller i escriptor valencià Joanot Martorell, situada a l’hivern de 1464. Nave, actor i filòleg, està al capdavant de la companyia Esclafit Teatre, i ha dedicat “un any d’immersió en la documentació exhumada sobre la vida dels Martorell que ara pren forma escènica”.

Dijous 24 de novembre, a les 22h, al saló d’actes del Centre Cultural, organitzat per AVIVA Agència de Promoció del Valencià de la Regidoria de Normalització Lingüística, es representarà l’obra a benefici de les festes de la Puríssima Xiqueta 2017 i divendres 25 de novembre, a les 12h, hi haurà una sessió tancada per als alumnes de 3r ESO i 1r Batxillerat de l’IES Josep Iborra de Benissa.

Amb aquestes representacions, Esclafit Teatre té la voluntat de crear nous públics i de dignificar l’escena com l’art on la societat es mira a l’espill. Per això, aposten per la formació dels joves i la seua implicació en projectes teatrals i acadèmics.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/