Inici » Notícies » Cultura

Arriba a Benissa “Batman sóc jo!” l’exposició més eclèctica de Porres

30 de novembre de 2018 No hi ha comentaris
Cartell anunciador de l'exposició de Porres

Cartell anunciador de l’exposició de Porres

El pròxim dimecres 5 de desembre, a les 20.30h, s’inaugurarà “Batman sóc jo!” de l’artista local José Vidal Porres al Centre d’Art Taller d’Ivars.

L’artista exposarà una col·lecció d’obres de diversa tipologia per a tractar de reflectir la dualitat de l’ésser humà amb tècniques mixtes: collages, intervencions, dibuixos amb tinta xina i moltes altres més. Porres considera que “moltes voltes les persones són dos cares d’una mateixa moneda on a l’hora de ser persones normals, també a vegades poden ser herois i heroïnes”. Amb aquesta exposició també es tracta de trencar els estereotips clàssics de pintures, com poden ser els bodegons, on Porres porta a terme una particular revisió del concepte i mostra obres interessants.

Aquesta exposició, oberta fins al 4 de gener, es podrà visitar de dimarts a dissabte en horari de 18h a 20.30h. Des de l’Ajuntament de Benissa es dóna així continuïtat a una sèrie d’exposicions destacades com les de Joan Castejón o el pintor local Josep Ivars Ivars, entre d’altres.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/