Inici » Notícies » Cultura

AREBA vos convida a Benijocs 2016

9 de desembre de 2015 No hi ha comentaris

Logo ArebaL’associació AREBA (Associació de Rol i Estratègia de Benissa organitzarà unes jornades de jocs de taula, rol, simulació i estratègia amb el nom de Benijocs. L’esdeveniment es dirigeix a tots els públics, amb l’objectiu és donar a conéixer l’associació i la seua finalitat, la promoció de l’oci alternatiu.

Benijocs se celebrarà els pròxims dies 12 i 13 de desembre, en el marc del Mercat de Nadal, en horari de 10 a 20 hores, en la sala d’usos múltiples del Casal d’Associacions -antic institut situat en la C/ Ausias March nº 3-.

El president de l’associació ha declarat: “Qui vinga tindrà la possibilitat de jugar a diversos jocs de rol, com l’Omertá, en què podrà ser part de la màfia dels anys 20; la Llamada de Cthulu, interpretant a un investigador en el món de terror d’H.P Lovecraft; Triumphant, convertint-se en un superheroi; Aquelarre, aventures en l’Edat Mitjana en els regnes de la península Ibèrica; Pendragón, cavallers de la taula redona; Runequest, un món de fantasia amb màgia i éssers fantàstics; i molts més.

Quant a jocs de taula es faran partides de demostració de jocs com a Cacao, Ciutat de Machi Koro, The Island, i a més hi haurà una ludoteca amb jocs a la disposició dels assistents.

També hi haurà jocs d’estratègia, com el X-wing, en el qual es pot ser pilot d’una nau de la Rebel·lió o de l’Imperi en l’univers de Star Wars, Que la Força t’acompanye!; i del Flames of War, un joc de miniatures en el qual seràs el comandant d’una companyia en la Segona Guerra Mundial.”

Com a cosa singular i curiosa, han convidat a l’alcalde i els regidors que van ser caps de llista en les últimes eleccions municipals a què participen en una partida de “Si, señor oscuro”, que sens dubte gaudiran molt.

Des d’AREBA conviden a tothom a que s’animen a anar a les jornades, passaran una estona molt divertida.

Cartell Benijocs 2016

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/