Inici » Notícies » Cultura

Alumnes de l’Escola de Música al Palau de la Música de València.

14 d'abril de 2011 No hi ha comentaris
El grup de l'Escola de Música i Dansa Javier Santacreu al Palau de la Música de València

El grup al Palau de la Música

El passat dimecres, un grup d’alumnes, professors, i pares i mares d’alumnes es desplaçaren al Palau de la Música de València per a assistir a un concert simfònic, en un viatge organitzat i patrocinat per l’Escola Municipal de Música i Dansa “Javier Santacreu” de Benissa.

Els intèrprets del concert foren l’Orquestra de la Suisse Romande, una de les més veteranes i de gran prestigi a nivell europeu, dirigida pel seu titular, Marek Janowsky. Els solistes Boris Brovtsyn (violí) i Tobias Berndt (orgue) intervingueren també en un programa íntegramente format per música francesa, destacant les obres “Tzigane”, rapsòdia per a violí i orquestra de Ravel, i la “Simfonia núm. 3, amb orgue” de Saint-Saëns.

No és la primera vegada que des de l’Escola de Música s’organitzen activitats d’aquest tipus. En temporades anteriors s’han fet viatges per a assistir a un recital de cambra a l’Auditori de Múrcia (a càrrec de la violinista Midori), i també al Palau valencià s’han presenciat concerts didàctics i un assaig general amb públic amb l’Orquestra de València dirigida per E. García Asensio… i esperem poder seguir amb aquestes visites culturals que mostren a l’alumnat
la realitat professional del món musical.

Font de la notícia: Periodisme Ciutadà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/