Inici » Notícies » Comunicat

Valoració del PSOE per la dimissió de Juan Bautista Roselló

21 de desembre de 2016 No hi ha comentaris
Logo del PSOE de Benissa

Logo del PSOE de Benissa

18 mesos després de ser reelegit com Alcalde de Benissa, el Sr. Roselló ha dimitit. Ho fa en una carta en la qual no explica cap motiu, llevat de dir que ja era hora. Açò ja ho sabíem en les passades eleccions i ho vam repetir: amb 16 anys de govern del Partit Popular i del Sr. Roselló ja hi havia prou!

Ara se’n va com ho ha fet tot, sense donar explicacions però amb molt d’autobombo. No diu els motius de la dimissió però dedica tota la carta a fer balanç dels seus assoliments. Com és natural oblida les mancances.

No fa menció del retrocés econòmic, social i demogràfic al qual s’ha vist abocada Benissa en els últims anys. Com en altres llocs, però amb una situació pitjor que la dels nostres veïns, perquè manquem d’un projecte global com a poble que assenyale uns objectius clars que ens projecten cap al futur amb optimisme. Manquem inclús d’una programació urbanística. El P.G.O.U. del 2.003 va ser anul·lat pel Tribunal Suprem ara fa tres anys sense que hagen començat el treballs d’elaborar un nou Pla Estructural.

Oblida el Sr. Roselló els aturats, la falta de polítiques d’ocupació i la joventut que ha hagut d’emigrar. Silencia la seua nefasta política de personal com a cap de l’Ajuntament amb conflictes mal resolts, que han arribat moltes vegades als tribunals, com els dels tres treballadors despatxats, els problemes a la Polícia Local o a Benissa Impuls, o els ex-secretaris generals de la corporació que han acabat també en els jutjats.

El ex-alcalde vol destacar el sanejament de les arques municipals. Es de veres que no tenim deutes, encara que si moltes sentències desfavorables que obliguen a l’Ajuntament a pagar xifres milionàries, com els 800.000 euros pel retràs en el pagament de les obres del nou I.E.S. o els 600.000 per una tasació recurrida d’una expropiació per fer el passeig ecològic. Recordem els diners gastats en obres de nul o escàs aprofitament com la rehabilitació de la casa de les Calsides. I el que es pitjor, ens preguntem de que li serveix a la ciutadania saber que hi ha un superàvit de més de 10 milions,segons diu ell, si l’apartat per a inversions en el pressupost del 2.017 només contempla un 3%, es a dir, uns 450.000 euros que es poden dedicar a millores per al poble.Tota la resta són despeses de personal i despeses corrents, fins arribar als 15 milions previstos.

Volem acomiadar al Sr. Roselló, desitjant-li el millor, però tirant-li en cara que el seu mandat serà recordat especialment perquè el nom de Benissa ha aparegut associat a la paraula corrupció. L’operació Taula, Construcciones Francés, David Serra o Juan Pablo Agulló han acompanyat en els titulars al Sr. Roselló en casos que la premsa ha assenyalat com a exemple d’irregularitats, contractes arbitraris, sobrecostos, excedir dels límits legals en les retribucions i fins i tot s’ha parlat de presuntes comissions il·legals i finançament irregular del Partit Popular.

Els Socialistes pensem que el nom de Benissa ha d’anar associat amb la bondat del seu patrimoni cultural, del seu paisatge, de les platges i muntanyes, de la seua oferta comercial, turística i gastronòmica. I mai més amb desgovern, amiguisme o corrupteles. Passem pàgina i intentem entre tots treballar pel bé de Benissa i dels seus ciutadans, però no el d’uns pocs sinò el de la majoria de benisseres i benissers.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/