Inici » Notícies » Comunicat

Sí que van haver irregularitats; per Reiniciem Benissa

27 de setembre de 2016 No hi ha comentaris
Visita durant les obres de les Cases del carrer Puríssima

Visita durant les obres de les Cases del carrer Puríssima

Reiniciem Benissa es sorprèn al llegir les conclusions de la Comissió d’Investigació publicades pel departament de premsa de l’Ajuntament de Benissa, ja que aquestes han resultat incompletes i massa esquemàtiques, dificultant la clara comprensió per part de la ciutadania. Així mateix, a causa de la mala interpretació d’aquestes que fan determinats mitjans de comunicació privats, la plataforma ciutadana vol explicar públicament alguns aspectes de les conclusions.

En primer lloc, aclarir que sí que hi va haver irregularitats, i no poques. La més important, des del punt de vista de la plataforma, és l’absoluta falta de responsabilitat per part de l’equip de govern del PP. En unes obres que han suposat una gran despesa per al poble, els responsables polítics han permés reiteradament els incompliments de contracte per part de l’empresa adjudicatària, tant a escala econòmica, en existir sobrecostos respecte al preu fixat de les obres, així com temporals, pel fet de no complir els temps marcats pel consistori.

Aquestes responsabilitats econòmiques s’han quedat fins a dia d’avui sense cobrir gràcies a la deixadesa que han mostrat els responsables polítics del govern Popular, i això, sense necessitat d’una interpretació, és una clara irregularitat.

Així mateix, no només han existit aquestes anomalies, sinó també il·legalitats administratives, tal com va avançar en el seu dia La Marina Plaza. El cas més flagrant és la contractació reiterada del lletrat Juan Pablo Agulló durant els desset anys que Juan Bautista Rosselló porta ostentant l’alcaldia. La representació del nostra Ajuntament en els tribunals per part d’aquest advocat li ha suposat a les arques municipals més de 335.000€. D’aquesta quantitat, quasi un terç va ser contractat excedint el límit que permet la llei en matèria de contractació, atés que fins en nou ocasions es va sobrepassar aquest màxim, el que suposa un global de 102.590’18€ contractats de forma incorrecta. La Comissió continua treballant en aquest tema i es manifestarà de manera oficial en les pròximes setmanes.

Per últim, la plataforma ciutadana vol manifestar la seua decepció en llegir les interpretacions que fa el mitjà privat Benissa Digital, sense oblidar que aquest rep diners per part del govern del Partit Popular. Aquests pagaments, que continuen fent-se sense seguir cap dels criteris que establia la moció de publicitat, han estat denunciats per Reiniciem Benissa de forma repetida en els distints òrgans municipals, incompliment d’acord plenari que recau plenament sobre l’equip de Juan Bautista Rosselló i la seua gestió.

La plataforma qualifica de vergonyós aquest titular on es resol satisfactòriament la comissió, i manifesta públicament la seua falsedat. En el mateix s’informa de manera poc objectiva i manipulada sobre aquestes conclusions, i més quan en el mateix cos de la notícia relata les irregularitats existents. Aquesta desinformació partidista i intencionada evidència la falta de rigor periodístic, i és per això que es denúncia el perill que açò pot ocasionar en confondre i manipular la realitat de cara a la ciutadania.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/