Inici » Notícies » Comunicat

Serà el 2014 l’any en que es reprenen de nou les obres de la variant? (Segona Part), per Coalició Compromís

1 d'Octubre de 2013 No hi ha comentaris

Escoltàvem el passat 24 de setembre en el debat de l’estat de la Comunitat, com el President de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, anunciava una sèrie d’anuncis i mesures, algunes d’elles de competència estatal i no autonòmica, entre les quals estava inclosa la finalització de les obres de la variant de Benissa, les quals són responsabilitat del Ministeri de Foment, tal com s’explica en el punt 3 del document “Propostes del President de la Generalitat en el Debat de Política General 2013? que la màxima institució valenciana va distribuir entre els mitjans de comunicació allí presents.

Des del grup municipal Bloc de Benissa – Coalició Compromís ens vam alegrar molt d’este anunci, i vam aprofitar el comunicat de premsa relatiu al mateix, per felicitar a totes les benisseres i benissers pel triomf de tota la societat benissera. Tot això, si aquell anunci es feia realitat, i del que nosaltres sempre hem recelat i hem mostrat el nostre escepticisme.

Com ja vam dir anteriorment, mentre en els pròxims pressupostos generals de l’estat (PGE 2014) que vam conèixer ahir mateix, la variant de Benissa no tinguera una partida pressupostària adient i suficient per a reprendre les obres, a més d’altres requisits, no començarien de nou les obres de la variant. I així ha segut, els nostres temors i els nostres auguris s’han complit, només 6 dies després, el govern de Mariano Rajoy ha deixat en ridícul i completament humiliats al President de la Generalitat i al nostre alcalde.

I és que si seguim amb la línia “periodística” del gabinet de premsa de l’Ajuntament, tal com deia el seu comunicat respecte a aquella noticia: El gran treball i esforç de l’Alcalde de Benissa, Juan Bautista Rosselló s’ha vist recompensat: Benissa tindrà la variant ara deuria canviar-se a “El gran treball i esforç de l’Alcalde de Benissa, Juan Baustista Rosselló no ha servit de res: Benissa no tindrà la variant.” Ja que el govern central només ha destinat uns ridículs 200.000 euros per a una infraestructura pressuposta en un principi en quasi 18 milions d’euros i hem pogut comprovar, com l’anunci de Fabra de la setmana passada era un altre engany a la societat benissera.

Afortunadament, els benissers tenim dos oportunitats més, tot això si el PP vol que la variant de Benissa siga una realitat, que s’aprove la Proposició No de Llei (PNL) basada en la moció que va presentar el grup municipal Bloc de Benissa – Coalició Compromís en el passat ple ordinari del dia 18 de setembre perquè les obres de la variant de Benissa es reprenguen a partir del pròxim any que ha estat registrada pel nostre diputat al Congrés, Joan Baldoví, o l’esmena que presentarà el nostre representant a Madrid per als PGE 2014 en el mateix sentit. Però ho tornem a dir, la variant de Benissa només serà possible si el PP vol, ja que governa amb majoria absoluta l’estat espanyol i tot fa indicar que Benissa no els importa absolutament res.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/