Inici » Notícies » Comunicat

El PSOE respon a les declaracions del PP de Benissa

3 d'abril de 2007 No hi ha comentaris

El PSPV-PSOE de Benissa, després del comunicat emès per l’executiva del Partit Popular i davant la interpel·lació per diferents mitjans de comunicació sobre la posició del PSPV-PSOE respecte de l’obertura de DILIGÈNCIES PRÈVIES prèvia denúncia del MINISTERI FISCAL enfront de l’Alcalde de Benissa D. Juan Bautista Rosello, vol fer saber als ciutadans de Benissa el següent:

1r – El comunicat del Partit Popular de Benissa reflecteix la mateixa posició que ha vingut mantenint l’Alcalde de Benissa durant tota la legislatura i el seu posicionament no ens sorprèn, ja que per al Partit Popular de Benissa, els seus propis errors, la seva nefasta gestió i la seva clara incompetència, són sempre responsabilitat de l’oposició i utilitza la mentida i les acusacions falses i gratuïtes enfront de l’oposició per a ocultar la seva vergonyosa gestió al capdavant de l’Ajuntament.

2n – Han estat els Tribunals de Justícia i no aquest Grup Municipal socialista qui ha imputat l’Alcalde de Benissa, D. Juan Bautista Roselló, i al Partit Popular cinc presumptes delictes, concretament, dos presumptes delictes contra l’ordenació del territori, un presumpte delicte de tràfic d’influències, un presumpte delicte d’informació privilegiada i un presumpte de malversació de cabals públics.

El Partit Popular, maliciosament, ha ocultat als ciutadans de Benissa que l’obertura del procediment penal s’ha acordat per un Jutjat després d’una denúncia del Ministeri Fiscal.

3r – Quant a l’actuació d’aquest Grup Municipal respecte als dos expedients que han donat lloc a l’obertura d’un procediment penal per part de la Justícia enfront de l’Alcalde D. Juan Bautista Roselló, manifestar el següent:

Respecte a l’Expedient de la Permuta del Taller Ivars:

1r – El Grup Municipal PSPV-PSOE una vegada examinat el citat expedient, després d’obtenir còpia íntegra del mateix prèvia sol·licitud a l’Ajuntament, va exigir en el Ple del mes de Juny de 2006, a l’Alcalde D. Juan Bautista Roselló que expliqués les actuacions portades a terme per l’Ajuntament. Concretament es va interpel·lar a l’Alcalde en relació a les següents qüestions:

Perquè en un termini de dotze dies es van emetre dos informes discrepants respecte a la valoració del Taller Ivars?

Perquè les empreses van comprar el Taller Ivars després d’aprovar-se la permuta per la Comissió de govern de Benissa.?

Perquè l’Alcalde va manifestar en mitjans de comunicació que l’Ajuntament no tenia diners per a comprar el Taller d’Ivars quan constava en la comissió informativa d’Urbanisme la compra del Taller Ivars mitjançant pagaments en metàl·lic.?

2n – El Grup Municipal PSPV-PSOE davant l’ABSÈNCIA DE RESPOSTA per part de l’Alcalde del Partit Popular, en el Ple del mes de Juliol de 2006, va exigir DE NOU a l’Alcalde D. Juan Bautista Roselló, explicacions sobre el perquè havia dos informes de valoració emesos, no per l’arquitecte municipal sinó pel llavors Secretari de l’Ajuntament de Benissa, en dotze dies, i el segon d’ells incrementara el valor de l’immoble en 20.952.002.- pessetes, en clar perjudici per al poble de Benissa.

Respecte a l’Expedient de les cèdules d’habitabilitat:

1r – El PSPV-PSOE de Benissa, després de l’anunci del Partit Popular de portar a terme una modificació del PGOU de Benissa amb vista a donar una nova regulació als apartaments turístics, el Partit Socialista va sol·licitar de l’Ajuntament de Benissa l’expedient relatiu al complex turístic Urbanització Altamira situat a Benissa amb data 23/5/2006 i de l’examen de l’Expedient el Partit Socialista ha constatat:

1r – Que el Complex Turístic Urbanització Altamira es va construir amb una finalitat turística i així consta en la llicència d’obres sol·licitada i concedida.

2n – Amb posterioritat es van sol·licitar cèdules d’habitabilitat per als apartaments que integren aquest complex turístic, i van ser informades negativament pel tècnic de l’Ajuntament i a continuació denegades per l’Alcalde mitjançant Decret, a l’estar la construcció situada en sector qualificat com terciari en el Pla General d’Ordenació Urbana.

3r – Doncs bé, consten EN L’EXPEDIENT FACILITAT PER L’AJUNTAMENT LA CONCESSIÓ DE DEU CÈDULES D’HABITABILITAT SIGNADES PER L’ALCALDE DE BENISSA JUAN BAUTISTA ROSELLO TENT, MESOS DESPRÉS D’HAVER-LES DENEGAT ELL MATEIX MITJANÇANT DECRET I SENSE QUE EXISTEIXI EN L’EXPEDIENT CAP JUSTIFICACIÓ TÈCNICA NI JURÍDICA PER A LA SEVA CONCESSIÓ.

2n – El PSPV-PSOE de Benissa va sol·licitar AL JULIOL de 2006 del Sr. Alcalde que donés una explicació respecte a la concessió d’aquestes deu cèdules d’habitabilitat i de nou, CAP RESPOSTA VA OBTENIR DE L’ALCALDE D. JUAN BAUTISTA ROSELLÓ.

L’absència de resposta per part del Partit Popular i de l’Alcalde de Benissa, en els Plens de l’Ajuntament, demostren la seva falta de comportament democràtic. Per això i davant la constatació d’irregularitats en els expedients referits facilitats pel propi Ajuntament, aquest Grup Municipal, en exercici de la seva obligació com a partit de l’oposició, va posar en coneixement de la Fiscalia aquests expedients, amb trasllat íntegre dels mateixos.

El PSPV-PSOE de Benissa, considera una autèntica aberració que, davant l’obertura d’un procediment penal enfront de l’Alcalde de Benissa D. Juan Bautista Roselló per actuacions portades a terme durant el seu mandat, en el qual se li imputen per part del Ministeri Fiscal cinc presumptes DELICTES, el Partit Popular únicament tingui per resposta l’atac arbitrari cap al Grup Municipal Socialista.

El Partit Popular i l’Alcalde de Benissa on han de respondre de la seva gestió ara és davant els Tribunals de Justícia i no davant els mitjans de comunicació, emparant-se en acusacions falses i gratuïtes enfront del PSPV-PSOE de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/