Inici » Notícies » Comunicat

El nou parc auxiliar de Bombers de Benissa, altra vegada un engany?, per Compromís de Benissa

15 d'octubre de 2014 No hi ha comentaris
Presentació del projecte de parc de bombers a Benissa

Presentació del projecte de parc de bombers

Ahir vam vore de nou el saló del plens de l’Ajuntament de Benissa amb un plànol d’una nova infraestructura pública per al nostre municipi, estaven l’alcalde, Juan Bta. Rosselló, tot l’equip de govern acompanyats per la Presidenta de la Diputació d’Alacant, Luisa Pastor (des de fa poc també investigada per la seua possible relació amb el cas de corrupció que afecta al PP de les comarques alacantines; Brugal) per presentar el nou parc auxiliar de Bombers de Benissa, amb el qual, es reforçarà (segons les seues paraules, ja que no s’augmenta la dotació d’efectius) el servei de prevenció i extinció d’incendis a la zona nord de les comarques alacantines, que comptarà amb un pressupost d’1.774.460 euros i estarà acabat dins d’un any aproximadament. Un parc, que segons ha manifestat la mateixa Presidenta de la Diputació no farà que a la comarca tinguem més efectius de bombers, ja que els que treballen al futur parc seran desplaçats des del d’Ondara i el de Benidorm per a continuar d’igual manera a donar cobertura a 50 municipis, pel que no entenem en que reforçarà dit servei d’un cos, el dels bombers, falt ja a dia de hui de personal.

Primer que tot volem aclarir que des de Compromís Benissa estem totalment a favor de la construcció d’aquest parc auxiliar de bombers al nostre municipi, i així ens hem manifestat sempre, ara bé, vist el vist, i sobretot com que estem ja en plena època electoral som prou escèptics i no tenim massa clar que finalment es construïsca este parc i/o es pose en funcionament, tant de bo estiguem enganyats, ho celebrarem! Exemples, en tenim molts, desgraciadament promeses incomplides del Partit Popular i de Juan Bautista Rosselló hi han moltes, però ens centrarem ara en les que curiosament coincideixen en la mateixa parcel·la en la que ara va a construir-se aquest parc de bombers situada en el carrer Riberers del Pla de Carrals, la mateixa en la que en l’any 2006 anava a construir-se un hospital auxiliar públic que donaria atenció als ciutadans del sud de la marina alta, la mateixa en la que en l’any 2008 anava a construir-se una comissaria de la Policia Autonòmica que donaria servei a tota la marina alta i la mateixa que en l’any 2009 anava a albergar el nou quarter de la Guàrdia Civil. Promeses incomplides i més promeses plenes de fum i mentides que el Partit Popular de Benissa en el govern, ha sigut còmplice i incapaç de gestionar i fer complir, ja vingueren del govern de la Generalitat de Francisco Camps o d’Alberto Fabra o del govern central de José Luis Rodriguez Zapatero o de Mariano Rajoy.

Mentides i enganys que han fet perdre molt al municipi de Benissa i als benissers, primer en llocs de treball tant en la seua construcció com en el seu manteniment, també en pèrdua de qualitat de salut, ja que vivim a vora quaranta menuts de l’hospital comarcal de Dénia de gestió privada Marina Salut i això en segons quins casos, sobretot si son urgents, es una eternitat, també de pèrdua en seguretat ciutadana i de fer del nostre municipi un poble punter en la nostra comarca, moltes pèrdues que lògicament hem pagat i estem pagant encara i a un alt preu els ciutadans de Benissa. Des de Compromís Benissa esperem sincerament que aquesta quarta opció siga certa i siga la definitiva i finalment aquest parc auxiliar de bombers siga una realitat a Benissa. Seria una de les poques vegades que el Partit Popular no enganya, menteix i es burla descaradament de la ciutadania benissera. El temps, com sempre, ho dirà.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/