Inici » Notícies » Comunicat

Deshabilitació permanent del Fòrum

17 d'Octubre de 2008 No hi ha comentaris

Estimats lectors,

Des d’Infobenissa sempre hem volgut convertir-nos en un espai de convivència i diàleg constructiu on poder parlar d’aquells temes que afecten els benissers i benisseres. Malauradament, i després de molts anys, hem vist com l’opció del fòrum no ha sigut capaç d’acomplir el nostre objectiu, i com per l’actitud d’uns pocs s’havia convertit en un lloc on predominaven els rumors, els insults i les desqualificacions.

Degut a aquestes coses, nosaltres dos hem tingut més d’un maldecap i ens hem hagut de fer front a situacions que no tenim perquè suportar donada la feina altruista que realitzem.

Per tant, des d’Infobenissa anunciem que tanquem de manera definitiva el fòrum fins que trobem una nova fórmula que permeta l’opinió oberta i constructiva dels nostres lectors/es. Entre les opcions que es barallen està la dels blogs amb comentaris moderats, però aquest és un tema encara per definir.

De moment, Infobenissa recomana fer ús dels altres fòrums locals, en especial del fòrum de l’Ajuntament de Benissa, per plantejar els vostres temes de debat.

Per altra part, la resta de seccions d’Infobenissa seguirà funcionant com fins ara. Alguns temes d’interés del fòrum com el del cronista oficial, els brigadistes, etc. seran translladats en un futur proper a un nou format per a que continuen podent ser consultats.

Per últim, us comentem que qualsevol dubte o suggeriment podeu fer-nos-ho arribar des de la secció “Contacta”.

Atentament,

Joanba Gandia i Xavi Ivars
Administradors d’Infobenissa

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/