Inici » Notícies » Comunicat

Comunicat del PP sobre Pedramala-2 i el PSOE

29 de gener de 2008 No hi ha comentaris

En relació a l’assumpte de l’aprovació en el passat ple de l’Ajuntament del PAI del Sector PEDRAMALA 2, i les recents declaracions del portaveu del Grup Socialista, Vicent Cabrera, que va haver d’absentar-se de la referida sessió per ser l’assessor d’una de les empreses que optava a la seua adjudicació per un evident conflicte d’interessos, del que s’ha fet eco tota la premsa, hem de posar de manifest el següent:

1r – En relació a l’acusació realitzada pel sr. Cabrera en què diu que el nostre portaveu, José María Serna, el va injuriar i el va calumniar és absolutament fals. El Sr. Serna, únicament va dir la veritat, una veritat que a més tots vam poder comprovar amb els nostres ulls i oïdes en veure el Sr. Cabrera abandonar el saló de plens perquè era l’advocat d’una de l’empreses promotores del PAI.

2n – El portaveu del Grup Socialista menteix en la seua declaració als mitjans, en dir que simplement actuava d’advocat intermediari entre les dues parts, o entre dos grups de propietaris, o que va agafar l’assumpte per a posar-los d’acord. El Sr. Cabrera era, únicament i exclusivament, advocat i representant d’una de les empreses promotores, i això es pot comprovar amb la mateixa documentació que es troba a l’Ajuntament, i en què apareix que el seu despatx representa els interessos d’aquesta empresa, i així consta des del principi fins al final del procediment.

3r – La conducta del Sr. Cabrera és absolutament reprovable, i encara ho és més que el seu grup municipal i el Partit Socialista Obrer Espanyol el defensen, dient que va actuar legalment i que pot seguir fent-ho. Això no és així. La seua forma d’actuar no és legal, no és ètica i pot ser fins i tot objecte d’un delicte. I això tant des del punt de vista de la seua condició d’advocat com de regidor de l’Ajuntament de Benissa.

Com a Advocat, pot assumir, defensar i representar qualsevol tipus d’assumpte, operació o negoci menys aquells, que li ocasionen un conflicte d’interessos, com és el cas d’aquells l’aprovació dels quals depén del seu vot en el ple de l’Ajuntament o en la Comissió Informativa d’Urbanisme. No val com diu ell aplicar la norma de l’abstenció en la votació, ja que l’abstenció també és un vot. Ell s’ha d’abstindre, però quan l’assumpte li arriba al despatx. Nosaltres estem d’acord que pot exercir d’advocat i al mateix temps ser regidor, però això té un límit, que és simplement quan es barreja en el mateix assumpte la condició d’advocat i regidor com el que va passar en el passat ple.

Com a regidor si manté aquesta situació el que ha de fer no és abstindre’s sinó dimitir per a salvaguardar la imparcialitat i el funcionament democràtic de l’Ajuntament.

4t – En relació a les amenaces i insults que ha llançat el portaveu socialista contra el nostre portaveu, el Grup Popular també sol·licità l’acta del referit ple per a remetre-la al jutjat, ja que entenem que és una prova juntament amb altres noves que existeixen, que permeten reobrir el cas per un suposat delicte de negociacions prohibides, ja que és evident que el Sr. Cabrera ha actuat defensant a l’empresa per interessos econòmics importants, que també es poden acreditar.

Benissa 29 de Gener de 2008.
Partit Popular de Benissa

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/