Inici » Notícies » Comunicat

Comunicat del Partit Popular de Benissa

31 de març de 2007 No hi ha comentaris

La Junta Directiva del Partit Popular de Benissa manifesta la seua més absoluta repulsa cap als mètodes i formes de fer política del Grup Municipal Socialista de Benissa.

Els regidors socialistes pretenen des de la mentida i la manipulació dels documents sustentar una denúncia contra el nostre batle, que és manifestament falsa i injusta, pels següents motius:

En primer lloc, en relació a les cèdules d’habitabilitat han omés documents en els quals consten els informes tècnics favorables que existeixen en el mateix expedient, i que s’emparen en la llicència d’obres i les mateixes cèdules atorgades en el seu moment per Isidor Mollà Carrió i un altre regidor socialista, en un expedient que es remunta a l’any 1989 en relació al Complex Turístic d’Altamira.

En segon lloc, en relació al procés de permuta, consten tots els informes tècnics i jurídics favorables. Es va aprovar la valoració de la parcel·la del Taller d’Ivars per unanimitat de la Comissió Informativa d’Urbanisme, que també estava representada per dos regidors socialistes. Va ser aprovada la permuta per unanimitat d’una Comissió de Govern en la qual també hi havia un regidor socialista. I va ser una gestió absolutament legal, clara, transparent, eficaç i beneficiosa econòmicament per al poble de Benissa. Podem tindre la seguretat que de no haver-se fet en la forma i condicions que es va realitzar, hui no existiria l’edifici del Taller d’Ivars actualment convertit en Centre d’Art.

Aquests fets i documents són àmpliament coneguts pel grup Municipal Socialista i han sigut ocultats al Ministeri Fiscal, per la qual cosa la seua maldat i dolenta fe no coneixen límits.

Estem convençuts que aquest tema no és més que una fosca i enganyosa maniobra electoral, i de passada una tapadora per a ocultar els escàndols urbanístics reals del portaveu i potser futur candidat socialista, Vicente Cabrera, i el trist és que per això han utilitzat i manipulat la pròpia Fiscalia d’Alacant.

El Partit Popular de Benissa no va a quedar-se quiet, ni va a permetre que amb aquests ardits es danye la imatge i honradesa del nostre batle, Juan Bta. Roselló, perquè la calúmnia i la falsedat no poden eixir-li gratis a qui les utilitza. Per això, anunciem que anem a emprendre totes les accions legals oportunes per aquests fets contra els citats regidors socialistes.

La Junta Directiva Local

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/