Inici » Notícies » Comunicat

Comunicat del CIBE-Bloc sobre la denúncia del batle per calúmnies

13 de juny de 2006 No hi ha comentaris

Després de conèixer per la premsa, que l’alcalde de Benissa, Juan Bta. Rosselló ha presentat una denúncia contra els tres integrants del nostre grup municipal, Isidor Mollà, David Ivars i Xavier Tro, per unes declaracions fetes al diari LEVANTE D’ALACANT del dia 7 de juny en relació a les permutes del Taller d’Ivars, tema sobre el que en l’últim ple, i després d’un prec relacionat amb este tema fet pel grup socialista, l’alcalde no ens va deixar intervindre i donar la nostra opinió sobre este tema, cosa que dóna una idea de la por que li fem a cada ple, perquè es queda sense arguments per contestar-nos, i si ho fa, només utilitza la mentida patològica i dóna una idea de la poca talla democràtica que té, prohibint parlar fins i tot a l’oposició. Cal recordar que al març de 2005 també el PP volia per mitjà d’una moció acovardir i amenaçar el col·lectiu El Runar, desgraciadament el nostre alcalde, no pot creure que hi hagen persones que no pensen com ell.

Des del CIBE-Bloc només lamentem que l’alcalde faça perdre diners al nostre poble, amb advocats, procuradors i judicis, sense cap ni peus. Estem segurs que si fóra ell el que tinguera de pagar totes estes despeses no faria cap denúncia, però com que no té que pagar-ho ell, i ho ha de fer el nostre poble, a ell li dóna igual. Amb açó l’alcalde només vol tirar cortines de fum, per amagar la seua roïn gestió i la desunió existent entre els regidors del PP, fet que el va obligar a recomposar el govern fa uns dies, i que hui ha acabat amb un passe al grup mixt de Pepa del Valle, i que nosaltres estem segurs que este abandonament no serà l’últim.

Només volem dir-li a l’alcalde que estem molt tranquils i amb la consciència neta, per la tasca d’oposició i fiscalització que li fem diàriament a ell i a tots els regidors del Partit Popular. Amb esta denúncia l’alcalde pretén coaccionar-nos i acovardir-nos perquè deixem de fer l’oposició contundent però sempre constructiva que fem a diari. Nosaltres des d’ací li diguem que continuarem igual, no ens fa por. Des d’ací també volem agraïr als benissers que ens han donat ànims per seguir endavant. No els defraudarem. Tal volta esta denúncia tinga alguna cosa a vore amb els resultats d’una enquesta que ronda per l’ajuntament i encarregada per ell mateix. Sembla que els resultats no li agraden massa al nostre alcalde, i veu perillar el suculent sou que cobra anualment. Que puja a 38.643 euros, superant en 1.114 euros el límit marcat per la Federació Valenciana de Municipis i Provincies (FVMP), cobrant d’esta manera més que l’alcaldessa de Dénia.

Cal anunciar que amb esta és la segona volta que l’alcalde ens denuncia, o almenys ho intenta, ja el dia 27 de gener, al ple extraorinari on el PP va aprovar el Programa d’Actuació Integrada (PAI) pel desenvolupament de les zones nord i oest de Benissa (Ronda Nord). Un ple extraordinari que l’alcalde va convocar un dia abans de que es canviara la LRAU per la LUV. I on explicàvem que a les regidores i regidors que anaven a aprovar este punt que inevitablement derivaria en possibles responsabilitats d’índole econòmic i penal per als intervinents, atès que els efectes dels l’acords que s’aprovaven, han suposat l’obertura de vies de reclamació per part dels ciutadans que es troben afectats, ja que es violen els seus drets emparats per llei. I on evidentment, al marge de la responsabilitat econòmica de l’Administració que l’incomplisca, els funcionaris o càrrecs públics que van intervindre en l’aprovació d’estos acords també en seran responsables.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/