Inici » Notícies » Comunicat

Comunicat de resposta del CIBE sobre la divisió interna del PP

4 d'agost de 2005 No hi ha comentaris

Ho hem de confesar, ens haviem equivocat. L’alcalde te raó, no existeix cap tipus de divisió al PP de Benissa i no existeix cap divisió perquè els uneix un objectiu comú: el sou a final de mes, eixe jornal de l’alcalde i d’alguns regidors, que molts treballadors i treballadores de Benissa somnien en cobrar algun dia. Perquè hem de recordar que l’alcalde cobra vora 40.000 € anuals i les 3 regidores amb dedicació exclusiva, vora 20.000 € anuals, així com els altres regidors i regidores del PP i Paco Montagut del PSI amb al voltant d’uns 800 € mensuals.

Per altra banda, senyor alcalde, ens alegra que a vostè i al seu equip de govern els entrara un atac de riure en conèixer el nostre comunicat, ens confirma el que ja sabiem, com és prenen vostès els problemes del nostre poble, segurament tambè els entren atacs de riure i es burlen dels benissers i benisseres, sabent que som l’únic poble de la comarca que no té pressupost per enguany, quan coneixen els robatoris que es fan setmana darrere setmana al nostre poble per culpa de que vostès no han sol·lucionat encara el conflicte amb la policia local, ni quant arribe setembre i l’institut de Benissa no estiga acabat, ni quan saben que els benissers i benisseres tindrem que pagar-nos la piscina coberta mentre a altres pobles de la comarca li la regalen, ni quan menteix i culpa a l’ajuntament de Dénia de que encara no s’ha començat a construir l’hospital comarcal, que encara que siga de gestió privada i no ens agrade, tanta falta fa, també li va entrar un atac de riure quant escoltava a l’alcaldessa de Dénia dient-li i amb raó que era un desinformat i un mentider?

També cal assenyalar que al regidor de medi ambient i joventut, Miquel Cabrera li sembla que l’equip de govern “està treballant de categoria”, senyor Cabrera quina vara de messurar té vostè? Li sembla a vostè que treballar de categoria és enganyar als ciutadans i ciutadanes de Benissa dient-los que anaven a tindre un hospital comarcal a Benissa, i que en compte d’això al primer ple d’esta legislatura els regidors del PP es pujen el sou que ja s’havien pujat en l’anterior legislatura, li sembla de categoria que el públic assistent als plens no puga preguntar als seus regidors i a l’alcalde? I l’enxufisme reiterat en diferents plaçes d’este ajuntament amb gent vinculada al PP i al PSI Li sembla de categoria que a dia de hui no tinguem pressupostos per culpa de la greu situació econòmica que pateix este ajuntament des que el PP comença a governar a Benissa, i que l’institut de Benissa encara no estiga acabat i la inseguretat ciutadana i de l’estat ruinós d’alguns llocs de la zona costera on s’acumula el fem dia darrere dia, tot estos problemes entre molts altres li pareixen a vostè que estan treballant de categoria. Amb estes declaracions seues només ens fan pensar que viuen dins d’un núvol, i que governen d’esquena a un poble que poc a poc deixa de creure en vostès i en les seues promeses que s’han convertit en mentides.

Per últim, senyor alcalde, dir-li que nosaltres mai hem assetjat a cap dels seus regidors, són ells els que ens han confessat més d’una volta que estaven molt a disgut amb vostè i dins del PP i que estaven desitjant acabar esta legislatura i que no anaven a pressentar-se més sota les sigles del PP ni d’estar dins d’un govern municipal que cada volta és pareix més a la cova d’Alí Babà. Nosaltres només demanem una gestió municipal seriosa i participativa. Així que esperem que amb els nostres comunicats i denúncies que no pararem de fer, perquè per a nosaltres Benissa és el més important, tinga vostè més atacs de riure, senyor Rosselló, diuen que riure es bó però també diuen que qui riu l’últim, riu millor.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/