Inici » Notícies » Comunicat

Comunicat de Reiniciem Benissa: “El respecte amb respecte es paga”

25 de setembre de 2015 No hi ha comentaris
Marxa solidària a Benissa en la Setmana Internacional de l'Alzheimer

Marxa solidària a Benissa en la Setmana Internacional de l’Alzheimer

En commemoració a la setmana internacional de l’Alzheimer; la Residència de Benissa juntament amb l’IES Josep Iborra, van realitzar una marxa solidària per la localitat. L’institut i la residència mantenen un conveni formatiu, ja que recentment s’ha instaurat el Mòdul Formatiu d’Atenció Sociosanitària on s’ofereix la possibilitat per als alumnes més destacats, de la formació dual, part dels estudis s’imparteixen en l’aula i part en la mateixa residència. Aquest projecte va en la mateixa línia en la qual els tècnics de la residència estan treballant dia a dia d’unió intergeneracional, conscienciació i integració social.
També van comptar amb la presència de la regidora de Benestar Social Francis Esquerdo Ginestar.


Logo de Reiniciem Benissa

Logo de Reiniciem Benissa

La democràcia falla quan les regles del joc no són iguals per a tota la ciutadania. En la Junta de Govern celebrada aquesta setmana,
tant el Partit Popular com Ciutadans,
han aprofitat la seua pertinença a aquest òrgan per a trencar eixes regles.

Els òrgans col·legiats del nostre ajuntament estan dotats d’unes normes que asseguren la seua validesa i el seu bon funcionament. És inadmissible la publicació,
per part de l’alcaldia de l’Ajuntament de Benissa, d’una part literal dels acords presos en aquesta Junta de Govern quan eixa acta encara no ha estat aprovada. Per aquest motiu hem presentat una instància demanant a l’alcalde explicacions al respecte.

De la mateixa manera són intolerables, alhora que vergonyoses, les propostes presentades amb caràcter urgent pel grup Ciutadans, així com el suport i la conseqüent aprovació gràcies tant al seu vot favorable com els del Partit Popular. Ni són urgents, ni són raonables. Ambdues propostes atempten greument contra la responsabilitat política dels càrrecs electes d’informar a la ciutadania, contra la llibertat d’expressió i contra el dret a la lliure publicació.

A més a més, el reglament orgànic municipal del nostre ajuntament és molt clar. El seu article número vint afirma que els membres de la corporació deuran abstenir-se de participar en la deliberació i la votació quan concórrega alguna situació d’interés personal. Tenint en compte aquest article, dubtem de la validesa dels punts acordats. Anunciem que aquests dubtes seran traslladats a la Secretaria General amb el propòsit que la seua màxima responsable emeta un informe al respecte per a garantir la tranquil·litat de la ciutadania.

Aprofitant la celebració del VII Fòrum Ciutadà de Reiniciem Benissa, convoquem a tota la ciutadania per tal d’explicar tot el que ha passat, i més. Fins i tot valorarem de forma comuna la nostra continuïtat en la Junta de Govern.

El respecte amb respecte es paga.

Reiniciem Benissa

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/