Inici » Notícies » Comunicat

Comunicat de Reiniciem Benissa davant la notícia de canvi a la Secretaria General de l’Ajuntament de Benissa

2 de setembre de 2015 No hi ha comentaris
Cartell de la festa Bye Bye Summer

Cartell de la festa Bye Bye Summer

La Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2016 organitza la festa “Bye bye summer” el pròxim dissabte 5 de setembre al pàrquing de l’Escola Manuel Bru.

A partir de les 24h hi haurà “Discomòbil” amb el DJ Santi Bertomeu, i performances, pirotècnia, regals, confetitró, etc.

Hi haurà servei de barra a preus populars. L’entrada serà un donatiu de 5 euros que inclourà una consumició.

Logo de Reiniciem Benissa

Logo de Reiniciem Benissa

Els regidors i regidora a l’Ajuntament i els membres de la plataforma ciutadana Reiniciem Benissa,
ens hem assabentat per la premsa del nomenament d’una nova Secretària General de l’Ajuntament de Benissa per a cobrir temporalment un càrrec que continua sense estar ocupat per una persona funcionària de plaça.

Volem dir en relació a aquesta noticia:

1- Lamentem la falta de transparència per part de l’alcalde Juan Bautista Roselló al front d’aquesta actuació. Es tracta d’una decisió de gran importància per ser el càrrec no polític amb més responsabilitat de qualsevol ajuntament. Considerem que una decisió d’aquesta importància hauria d’haver-se informat prèviament a tots els grups polítics de la corporació i no prendre’s de manera unilateral durant un mes declarat inhàbil en el darrer Ple extraorinari de juliol i en el qual no hi ha reunions orgàniques on poder informar-nos,
debatre i opinar.

2- Entenem aquesta situació com una falta de respecte per part de l’alcaldia a tota la ciutadania,
una burla. Ni se’ns ha tingut en compte com a membres de la corporació, com ja hem explicat, ni se’ns ha tingut en compte com a poble, perquè a hores d’ara, el departament de premsa del nostre Ajuntament encara no s’ha pronunciat al respecte.

3- A fi d’obtenir tota la informació d’aquest canvi a la Secretaria de l’Ajuntament, Reiniciem Benissa presentàrem el passat dijous 27 d’agost una instància a Alcaldia demanant una reunió urgent de la Junta de Portaveus (que no ha sigut convocada) i que se’ns informara per escrit de les raons i circumstàncies que han motivat eixe canvi. En la Junta de Govern Local del proper dimecres 3 de setembre, demanarem totes les explicacions corresponents a l’alcalde Juan Bautista Roselló en relació a aquesta decisió i aleshores manifestarem la nostra postura pública davant aquest fet.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/