Inici » Notícies » Comunicat

Comunicat de l’equip de govern de Benissa sobre la variant

12 d'abril de 2017 Un comentari
Vista aèria de la variant

Vista aèria de la variant

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Benissa vol transmetre la llarga espera que està patint el poble en la continuació i finalització de les obres de la Variant N-332, des que a 2009 es paralitzaren les obres. I malgrat que a 2017 no es contemplen actuacions de gran volum, és confia en què a 2018 ja comencen a definir una obra que s’ha retardat molt.

Fa uns dies ja s’ha confirmat l’adjudicació, amb l’oficialització de la signatura per part de la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Foment. El termini d’execució indica que seran 32 mesos, per tant la variant de Benissa hauria de quedar finalitzada a 2019. Confiem en què esta vegada no es donen noves circumstàncies inesperades que retarden aquesta infraestructura tan necessària i demandada pel consistori i per la nostra ciutadania.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Un comentari»

  • Pedro José Sanz ha dit:

    Buenas tardes, me remito a la anterior noticia sobre la variante, y vuelvo a decir que no es una noticia de la que debamos alegrarnos, al final con la ignorancia manifiesta de los benisseros se ejecutará una variante , desmesurada en presupuesto y en destroza paisajistica, nos falta fuerza para defender una propuesta mas que viable, y cedemos al chantaje de Fomento,una obra que nacio mal y terminarà regular. Algo de lo que los que aman su entorno veran desvanecerse el encanto natural de nuestros paisajes.

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/