Inici » Notícies » Comunicat

Comunicat de Compromís sobre la dimissió de Juan Bautista Roselló

21 de Desembre de 2016 No hi ha comentaris
Logo de Compromís

Logo de Compromís

1.- Respecte absolut per la decisió presa per Juan Bautista Rosselló i desitjar-li molta sort en la seua vida personal a partir d’ara, ja que suposem que la seua vida professional i política continua lligada a la Diputació d’Alacant amb el seu càrrec de cap de gabinet del President, Cèsar Sánchez, pel que rep 64.000 euros a l’any.

2.- Que els regidors de Compromís per Benissa, Mari Carme Ronda i Xavi Tro, s’han assabentat per la premsa este matí d’aquesta dimissió sorpresa, tal i com ho han fet la immensa majoria de les benisseres i els benissers. La nostra valoració política sobre els 17 anys d’alcaldia de Juan Bautista Rosselló és més que coneguda, només cal visitar la nostra pàgina web, xarxes socials o llegir les nostres opinions reflexades en les actes dels plens de l’Ajuntament de Benissa.

3.- Que demà, com cada dimarts, tenim Junta de Govern ordinària en la que demanarem al secretari municipal més informació al respecte i els passos a seguir a partir d’ara per tal de mantindre sobre aquest assumpte ben informada a la ciutadania benissera.

4.- Que des de l’Ajuntament de Benissa ja se’ns ha convocat a un ple extraordinari el pròxim 22 de desembre a les 14:00 hores amb un únic punt: PRENDRE CONEIXEMENT DE L’ESCRIT DE RENUNCIA AL CÀRREC D’ALCALDE I REGIDOR D’ESTE AJUNTAMENT EN JUAN BAUTISTA ROSSELLÓ TENT.

5.- Després d’aquesta renúncia, i després d’aquest ple extraordinari del dia 22 de desembre, el primer tinent d’alcalde, assumirà de manera provisional l’alcaldia en un període màxim de deu dies hàbils, quan caldrà convocar un nou ple municipal d’investidura semblant al de maig del 2015 per triar al nou alcalde sent candidats a l’alcaldia tots els caps de llista de cada grup municipal i aquell que el PP designe per al seu grup. Per tant, tal i com va passar després de les eleccions municipals de maig del 2015, s’obri de nou la possibilitat d’arribar a un acord de govern entre totes les forces polítiques que propugnaven i van defensar en la passada campanya electoral un canvi de govern municipal a Benissa, i al que Compromís, una d’eixes forces polítiques, en tot moment, i amb total coherència amb el que diu i fa no ha renunciat mai i treballa dia a dia per fer-lo possible quan més prompte millor, com sempre, amb responsabilitat, sense cap por ni complexe i tal com ens vam presentar a les últimes eleccions, AMB VALENTIA.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/