Inici » Notícies » Comunicat

Comunicat de Compromís: Lamentablement La Vuelta 2016 sembla que tornarà a passar desapercebuda pel nostre terme

7 de Juliol de 2016 No hi ha comentaris
Juan Ivars Mitgeta

Juan Ivars Mitgeta

La UD Benissa inicia una nova etapa amb una renovació integral de l’estructura del club. El primer canvi està a la banqueta amb la tornada “a casa” de Juan Ivars, conegut com Mitgeta, i el seu inseparable José Bisquert, Pepet, que exercirà com a secretari tècnic. La directiva també és nova amb Domingo Fuentes com a president i Juan Miguel Martínez com a vicepresident. Benito Catalá és el secretari i Víctor Sánchez exerceix de tresorer. Els vocals són Juan Pérez, Javier Sala, Fernando Novalvo i Robert Cabrera.

Mitgeta pren el relleu de Juan Ribes Coca que se n’ha anat a l’Ondara. Una tornada a casa després de 12 anys i molta més experiència després del seu pas per equips com el Calp, Xàbia, Moraira i els últims tres anys al Pedreguer. Mitgeta es va formar com a jugador i com a entrenador al Benissa “i per açò no he pogut dir que no quan m’han cridat”, assegura. En la seua última campanya amb els benissers, en la temporada 2004-05, van jugar la promoció d’ascens a Tercera Divisió.

Imatge de la Volta a Espanya de 2015 al seu pas per Teulada-Moraira

Imatge de la Volta a Espanya de 2015 al seu pas per Teulada-Moraira

El passat dijous 30 de juny va tindre lloc a Alacant una reunió amb el diputat de Turisme de la Diputació d’Alacant,
Eduardo Dolón,
amb organitzadors i responsables municipals de les ciutats i pobles alacantins per on passarà la Vuelta Ciclista a España 2016. A la mateixa no tenim constància que acudira cap representant municipal de Benissa.

Tot i això, a Compromís, no és el que més ens preocupa sobre aquest tema, el que realment ens lleva la son i així ho hem manifestat moltes vegades, és que tenint l’oportunitat d’obrir al món una importantíssima finestra esportiva, però també turística i de promoció econòmica que passarà per Benissa, per la nostra meravellosa costa, el pròxim 9 de setembre, no ho aprofitem. Quan tenim per davant una important etapa de La Vuelta 2016, i que molt ens temem passarà de nou desapercebuda per als moltíssims espectadors de tot el món que cada vesprada posen el televisor per seguir les etapes d’esta important prova ciclista, perdent una oportunitat de luxe, que amb imaginació, ganes, un poc de treball i pocs diners, pot resultar una inversió que done molts beneficis, en aquest cas que tots els espectadors que eixe divendres seguisquen l’etapa de contrarellotge Xàbia – Calp coneguen les magnifiques platges i cales de Benissa, una costa privilegiada.

En eixe sentit, des de Compromís ja fa temps que vam llançar una proposta que no ha tingut cap resposta, ni positiva, ni negativa, així com tampoc no s’ha engegat des de l’Ajuntament de Benissa, i especialment des de la regidora de Turisme que gestiona el mateix alcalde, Juan Bautista Rosselló, alguna idea, algun projecte o alguna iniciativa que done a conèixer la nostra costa eixe dia i no tenim tampoc constància de que de moment tinguen res preparat. Així ho va manifestar el nostre portaveu, Xavi Tro, ahir en la Junta de Govern. I es que només cal fer memòria de l’etapa de l’edició anterior, de La Vuelta a España 2015 que va passar per Benissa, en aquella ocasió Torrevella – Benitatxell, amb final d’etapa al Puig de la Llorença. Fem un exercici de memòria, qui recorda el nom del guanyador d’aquella etapa? Pocs, veritat? I en canvi, qui no recorda la imatge de la bicicleta, d’aquella cara somrient que ens tancava l’ullet i el nom en gran de Teulada – Moraira captat durant molts segons per l’helicòpter de la TVE1 i per tant vist per moltes persones de diferents parts del món gràcies també a les televisions internacionals? I es que el nostre municipi veí van ser el gran triomfador d’aquella etapa, amb poca inversió, molts guanys. Que tal si la del dia 9 de setembre la guanya Benissa?

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/