Inici » Notícies » Comunicat

Comunicat de Compromís: Comença el nou curs polític

27 de setembre de 2018 No hi ha comentaris
Roda de premsa de Compromís

Roda de premsa de Compromís

Amb el ple d’anit és va donar eixida al nou curs polític que ens portarà fins les eleccions del pròxim mes de maig del 2019, en el mateix és va aprovar per unanimitat una moció nostra que demana al govern central la gratuïtat de l’AP7 i l’adopció de mesures compensatòries mentre finalitza la pròrroga de la concessió que esperem no és renove, i es que els valencians i valencianes estem molt escarmentats de la falta de paraula dels diferents governs de Madrid.

També en una Junta de Govern recent, el grup municipal Compromís va demanar que és torne a penjar la pancarta que exigeix un Finançament Just per al nostre territori en la façana de l’Ajuntament, tal i com ja va estar penjada durant uns mesos, petició que també va ser recolzada per la resta de partits.
Això és pel que fa als assumptes merament polítics, en cap moment, els nostres regidors a l’Ajuntament han parat de fer el seu treball en totes les regidories que tenen delegades, CREAMA, Creació d’Ocupació, Cicle Hídric, Obres i Serveis, Normalització Lingüística, Patrimoni Històric, Esports, Estratègia Territorial Urbana, Mobiliari Urbà, Justícia, Cementeri, Medi ambient, Documentació i Espais Culturals.

També ens hem de felicitar que s’hagen aconseguit un bon grapat de subvencions molt interessants d’altres organismes que junt amb els recursos propis permetran recuperar edificis singulars del nostre poble com les Escoles Velles, la Sala del Consell o la Casa de les Calcides, invertir en molts llocs, com la zona costanera i el Polígon Industrial i a edificis educatius i esportius on feia temps no s’invertia res o molt poc, etc. Ajudes que donen noves oportunitats laborals a la gent i que generen riquesa i ocupació, afortunadament les xifres de l’atur no paren de baixar. També l’elaboració de contractes de serveis més afavoridors per a l’Ajuntament i moltes millores en els serveis municipals han millorat en gestió i cost, fins i tot n’hem creat de nous, com el transport públic a l’estiu, per dir només uns exemples generals, en definitiva tractar d’ajudar a millorar la vida de les benisseres i els benissers i també de solucionar molts temes pendents que havia deixat l’anterior govern.

El dia a dia continua sent intens, cites, reunions, visites, coordinació entre regidories, preparar projectes, actes i accions de govern i de les regidories delegades, amb encontres oberts amb la ciutadania inclosos, uns actes que feia molt de temps que no es feien a Benissa i que refermen la nostra voluntat de ser transparents al màxim i d’explicar on calga la nostra gestió. Així mateix, tenim una llarga llista de deures per aquest curs que comença i que anem a engegar des de ja mateix, el mandat corporatiu esta ja en la recta final i abans que acabe hem de començar nous projectes que ja estan pràcticament tots en fase de contractació. Queda encara molt per fer i Benissa s’ho mereix.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/