Inici » Notícies » Comunicat

Compromís sol·licitarà bonificacions en els serveis municipals per a famílies nombroses o monoparentals

15 de juny de 2018 No hi ha comentaris
Logo de Compromís

Logo de Compromís

Durant aquestos 18 mesos de govern s’han adreçat a nosaltres un bon número de pares/mares de famílies nombroses de Benissa demanant que els seus fills/es puguen gaudir de bonificacions en tots els serveis municipals, a dia de hui només ho poden fer en alguns. Nosaltres pensem que és una petició justa gaudir d’una bonificació segons el número de fills/es que tinguen matriculats en una mateixa escola/activitat municipal. A més, al nostre parer, estendríem aquesta mesura també als fills/es de famílies monoparentals.
A dia de hui aquesta bonificació només és contempla en l’Ordenança Fiscal Reguladora de la Tassa per la Prestació del Servei d’Ensenyances Especials en l’Escola Municipal de Música i Dansa i en l’Escola Municipal de Teatre, mentre no ho fa a les del Preu Públic per la Prestació de Serveis Educatius i Formatius, en la de la Piscina Municipal ni en la de les Escoles Esportives Municipals.

Com des de Compromís estem d’acord en que cal fer el possible per ajudar al màxim a estes famílies per poder accedir a una sèrie d’avantatges i beneficis que rebaixen la seua despesa mensual per utilitzar algun dels serveis municipals que donem des de l’Ajuntament de Benissa, presentem esta proposta a la Junta de Govern del 12 de juny del 2018, així com també ho farem en la pròxima Comissió Informativa Especial d’Hisenda per a que siga dictaminada, si és que la resta de grups municipals està d’acord, per a que finalment vaja al ple ordinari per a la seua aprovació definitiva.

Per tot això demanem que és modifiquen totes les ordenances fiscals municipals on no hi ha cap tipus de bonificació en aquest sentit amb les mateixes modificacions que si tenen les Ordenances abans citades, les Escoles Municipals de Teatre, Música i Dansa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/